Osobina broj jedan: Ovakav muškarac najviše privlači žene

Objavljeno: 26. 8. 2015 u 16:37h

Kako tvrde američki stručnjaci, ljubavne igre su, ipak, magnet za mnoge žene.

Naučnici su izveli zaključak da nedostupnost i izvjesna doza misterioznosti afrodizijački djeluju, jer ako drugoj strani ne pokažate na prvu loptu koliko ste zainteresovani za nju, to itekako može da probudi njeno zanimanje za vas.

U ovoj studiji učestvovalo je oko 50 žena koje su podijeljene u tri grupe i svaka je dobila fotografije muškaraca da ocijeni koliko im se dopadaju. Prije toga, prvoj grupi je rečeno da su u pitanju muškarci kojima su se one veoma dopale, drugoj grupi da je riječ o muškarcima koji su im na osnovu izgleda dali prosječnu ocjenu, dok je trećoj grupi ispitanica rečeno da su na fotografijama muškarci koji se nisu izjasnili o tome koliko su za njih zainteresovani.

Poslije ovog testiranja stručnjaci su zaključili da su upravo najviše reagovale žene iz treće grupe, njih su zapravo najviše privukli muškarci koji su djelovali nezainteresovano.

I koliko god da su se vremena promijenila i da su danas parovi mnogo slobodniji u pokazivanju emocija, očigledno je da u početnoj fazi ljubavi diskretno prikrivanje osjećanja i zanimanje za nekoga, mnogo više privlači pažnju suprotnog pola.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ljubav-i-seks/osobina-broj-jedan-ovakav-muskarac-najvise-privlaci-zene/||claudebot