Seksi tajne holivudskih zvijezda

Objavljeno: 20. 8. 2015 u 13:51h

Ako ste se ikada pitali koje je mjesto holivudskim zvijezdama omiljeno za vođenje ljubavi ili koju muziku vole da slušaju tokom seksa, onda je krajnje vrijeme da to saznate.

Maraja Keri i Nik Kenon

Nik Kenon, bivši suprug Maraje Keri, nikada nije krio da uživa u anđeoskom glasu bivše supruge, ali je pomalo iznenađujuće bilo njihovo priznanje da slušaju isključivo Marajine najveće hitove dok vode ljubav.

Olivija Vajld i Džejson Sudeikis

Olivija Vajld i Džejson Sudeikis u braku su od 2011. godine, a osim ljubavi i razumijevanja ovaj par, po sopstvenom priznanju, vezuje i velika strast. Oboje su priznali da imaju neobično velike seksualne apetite, a aktivnosti u spavaćoj sobi Džejson i Olivija su opisali kao maraton u seksu.

Vil i Džejda Pinket Smit

Bračni par Smit već godinama prate tračevi o tome da je njihov odnos narušen i da im prijeti razvod. Međutim, čini se da Džejdu ovakve stvari nimalo ne uzbuđuju pa je čak za “Redbook” magazin otkrila da ne bira mjesto gdje će voditi ljubav sa suprugom, makar to bilo i kupatilo u kući njenih prijatelja.

Sting i Trudi Stajler

Britanski muzičar Sting podjednaki uspjeh zabilježio je u profesionalnom i u privatnom životu. Sa grupom “Polis” Sting je vladao muzičkom scenom 80-ih, a nakon raspada benda imao je podjednako uspješnu solo karijeru.

Međutim, Sting je zaslužio mjesto na ovoj listi najviše zbog toga što ne krije da, zahvaljujući tehnikama tantričkog seksa, njegovi odnosi sa suprugom traju i po sedam časova.

Skarlet Johanson

Glumica Skarlet Johanson pažnju na sebe skrenula je prvi put u filmu “Izgubljeni u prevodu” u kojem je igrala djevojku u koju se zaljubljuje Bili Marej. Nekoliko filmova nakon toga, malo je reći da su se u Skarlet mnogi zaljubili, a poznata glumica je otkrila na kom mjestu najviše voli da vodi ljubav. Udobna kožna sjedišta automobila su prvi izbor lijepe glumice.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ljubav-i-seks/seksi-tajne-holivudskih-zvijezda/||claudebot