Kad je prvi put rekao “volim te”…

Objavljeno: 5. 8. 2015 u 13:55h

Dame su podijelile kako je izgledao trenutak kada im je partner prvi put rekao da ih voli. Bilo je raznih situacija, romantičnih i neobičnih.

Evo šta su žene otkrile na Whisper aplikaciji.

1. Ležali smo u krevetu i taman prije nego što smo se namjestili da spavamo, privukao me sebi i u uvo mi šapnuo te dve divne riječi.

2. Upravo je tada došao sa posla koji je radio u drugoj državi, nismo se vidjeli godinu dana. Toliko je bio uzbuđen i želio je to brzo da izgovori, da se sav spetljao.

3. Imala sam napad panike, a on je pokušavao da me smiri, uvjeravajući me da mu je stalo do mene i da me voli. Kada je to izgovorio, smirila sam se.

4. U vezi smo na daljinu. Ubjeđivao me da odem na spavanje, ali nisam htjela. Rekao je da će mi reći nešto lijepo ako obećam da idem u krevet. Obećala sam i rekao mi je da me voli.

5. Bili smo usred ozbiljne svađe, kada mu je izletelo: “Volim te.” Odmah zatim je izletjelo i meni.

6. Rekao mi je to na njemačkom, usred noći, kada je mislio da spavam.

7. Posjetio me dok sam bila na poslu, povukao u stranu, zagrlio me, poljubio, rekao da me voli, okrenuo se i otišao.

8. Gledao me i smješkao se, a kada sam ga pitala šta je smiješno, odgovorio je: “Gledam te i razmišljam o tome koliko te volim.”

9. Bili smo nevjerovatno bliski prijatelji četiri godine, a onda smo prestali da se družimo na nekoliko mjeseci, bez ikakvog razloga. Jednog dana se neočekivano pojavio na mojim vratima, rekao mi da me voli i da je zaljubljen u mene već godinama.

10. Ležali smo u krevetu i pričali o životu, o svakodnevnim stvarima. Baš kada sam htjela da mu kažem da ga volim, spetljala sam se i nisam to mogla da izgovorim, a on mi je rekao: “Znam, volim i ja tebe.”

11. Sjedili smo zagrljeni na kauču, primijetila sam da se odjednom unervozio, a onda je samo podigao ruke u vazduh i rekao: “Iznenađenje… volim te!”

12. Probudio me usred noći, želeći nešto da mi kaže, ali bilo ga je strah. Znala sam o čemu je riječ, srce je počelo ubrzano da mi kuca. Onda je to jednostavno izgovorio.

13. Raspravljali smo se oko neke gluposti, a onda mi je, uobičajenim tonom rekao: “Uznemiren sam samo zato što te volim.” U trenutku nisam ni shvatila šta je izgovorio i nastavila sam da pričam, a kad mi je došlo do mozga, umalo se nisam onesvijestila.

14. To veče je izašao u bar sa prijateljima i pozvao me da mi kaže kako ne želi da živi ni dan bez mene, da sam njegova kraljica i da me voli.

Kako je zvučalo vaše prvo “volim te?”

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ljubav-i-seks/kad-je-prvi-put-rekao-volim-te/||claudebot