Deset razloga zbog kojih muškarci ostavljaju žene

Objavljeno: 26. 7. 2015 u 14:38h

Često se dešavaju situacije da imate osjećaj potpune sreće u vezi, a već sljedećeg dana on je nestao, a vi rješavate zagonetku šta se zapravo desilo. Ovo su najčešći razlozi zbog kojih odlaze.

1. Htjeli ste da ga promijenite

U početku je uvijek sve idilično i sve vam se na njemu dopada, ali vremenom uviđate neke stvari koje vam se i ne sviđaju. Onda počinju i neke sitnice da vam svetaju i za sve to mu prigovarate. Dok vi pokušavate njega da promijenite on će vas lako zamijeniti drugom koja mu neće gunđati jer to je ono što nijedan muškarac ne podnosi.

2. Često odbijate seks

Normalno je da niste uvijek raspoloženi za to, ali česta odbijanja uz neke standardne izgovore poput “boli me glava” brzo će i njemu ubiti želju da vodi ljubav sa vama, ali za sva vremena.

3. Ne dajete mu slobodu

Oni vole da imaju dozu slobode, malo svog lufta, ne da bi švrljao okolo i flertovao sa drugima, nego samo svoj lični prostor. Ukoliko osjeti da ga gušite sa svih strana osjetiće pritisak i željeće da pobjegne od vas.

4. Uplašili ste ga

Niste ga vi doslovno uplašili, ali on se jednostavno plaši vezivanja. Nije mali broj ovakvih mušaraca. Često uđu u vezu ne razmišljajući, a kada osjete da se zaljubljuju u djevojku onda se povlače jer se vezivanja boje.

5. “Oženi me”

Morate znati da balansirate u vezi i da uvidite jasno svoje i njegove želje i planove. Ako vidite da on još uvijek nema te planove niti želi to u skorijoj budućnosti, to ne znači da ne želi vas da oženi, možda samo to ne želi sada. U svakom slučaju, u takvoj situaciji ako ga budete pritiskali time postići ćete samo kontra efekat. Ako brak želite uskoro onda je bolje da svako krene svojim putem, jer u vezi treba oboje da budu srećni.

6. Uvijek ste dostupni

Iako ste uveliko u vezi i tada se ne treba odricati svog ličnog života i navika. Ako ste uvijek tu i čekate samo njega i njegov poziv neće mu biti naročito zanimljivo.

7. Niste “ona prava”

Isto kao i žene, i oni tragaju za onom pravom. Ako smatra i kaže vam da to ne osjeća onda znajte da je sigurno tako, ali u tom slučaju nije ni on za vas. Glavu gore i gurajte dalje.

8. Ne posvećujete mu dovoljno pažnje

Iako neki ne žele to da priznaju, oni vole kada brinete o njima. Oni obožavaju te znake pažnje, kada ih iznenadite večerom, opeglate mu košulju. Ukoliko vidi da ga zanemarujete neće ni osjećati potrebu za vama

9. Zvocanje

Konstantna prigovaranja i gunđanja se nikome ne bi dopala. To je nabijanje nepotrebne tenzije. To je jedna od stvari koja svakom muškarcu najteže pada.

10. Ljubomora

Umjerena doza “zdrave” ljubomore nije na odmet, ali sve dok ne pređe granice. Samim tim on vidi da mu vi ništa ne vjerujete, a ako nema povjerenja u vezi nema ni smisla ostati u takvom odnosu. Tada će zaista i poželjeti da nađe drugu.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ljubav-i-seks/deset-razloga-zbog-kojih-muskarci-ostavljaju-zene/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])