Od ovakvog muškarca bježite što dalje

Objavljeno: 3. 7. 2015 u 19:12h

Veze smiju biti sve, samo ne igra toplo – hladno.

A sa ovih nekoliko tipova, to je upravo ono što će one biti. Zato gledajte da nemate nikakvog posla sa ove četiri vrste muškaraca, jer vam ne trebaju u životu.

1. Onaj koji nije prebolio bivšu

To što on još uvijek nije prebolio bivšu, znači i da on ne planira da napravi previše mjesta za vas. A niko ne želi da bude druga opcija.

2. Onaj koji vas krije

Svaki odnos koji mora biti u tajnosti, nije vrijedan vaših živaca i truda. Ako vas on skriva od drugih, očigledno je da to radi s nekim razlogom. Ako u pitanju nije politika radnog mjesta, vjerski razlozi i slično, za njega je to samo igra.

3. Onaj koji vam se stalno izvinjava

Ljudi se izvinjavaju kad im je žao. Ali, previše često upotrebljavanje takvih riječi može biti kontradiktorno. Ako mu je zaista žao, on neće to učiniti opet.

4. Onaj koji je emocionalno nedostupan

Njemu je super sa vama, zabavni ste mu, lijepi, ali on jednostavno ne želi vezu.Možda je nekada u prošlosti bio povrijeđen ili ovde jednostavno ne postoji osjećaj zaljubljenosti. Kako god bilo, on nije spreman za vas i nema šta da vam ponudi, piše B92.

Da li vam zaista treba neko takav?

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ljubav-i-seks/od-ovakvog-muskarca-bjezite-sto-dalje/||claudebot