Pet znakova da mu je drugarica više od samo drugarice

Objavljeno: 2. 7. 2015 u 14:14h

Jedno je stvarno voljeti svoju najbolju drugaricu, ali ako vaš dečko o svojoj stalno priča i pritom ima sjaj u očima kakav nema ni kada priča o vama, vrijeme je da se zabrinete.

Muško-ženska prijateljstva, divna stvar, zar ne? Zapravo i jesu, ali najčešće kada je riječ o vama i vašem najboljem prijatelju. Kad je riječ o vašem dečku i njegovoj najboljoj prijateljici, stvari su ipak malo komplikovanije. On vas uvjerava da izmađu njih nema ničega, ali, da li je li stvarno tako? Ovo su znakovi da on ima jača osjećanja.

Priča o njoj s oduševljenjem

Jedno je stvarno voljeti svoju najbolju drugaricu, ali ako vaš dečko o svojoj stalno priča i pritom ima sjaj u očima kakav nema ni kada priča o vama, vrijeme je da se zabrinete.

Trči ka njoj kada ima problem

Kada mu je teško u životu, prije će da ode kod nje nego kod vas, iako bi i vi mogli da mu pomognete. Navikao je na njenu podršku, što je divno, ali ako vas potpuno ignoriše dok njoj govori sve detalje, tu ipak nešto ne štima.

Druži se s njom češće nego s vama

Moramo li da objašnjavamo da to baš i nije normalno?

Njene stvari su po njegovom stanu

Majice, gumice za kosu, četkica za zube… ko je ovdje djevojka, a ko drugarica?

Ne odobrava njene momke

Ni jedan nije dovoljno dobar za nju, što je prekrasan zaštitnički stav, ali ako postaje ljubomoran svaki put kad ona ima sastanak, to je pokazatelj da mu se sviđa kao više od drugarice.

Izvor: index.hr

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ljubav-i-seks/pet-znakova-da-mu-je-drugarica-vise-od-samo-drugarice/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])