Stvari koje svaka žena krije od partnera

Objavljeno: 28. 5. 2015 u 19:42h

Bez obzira da li ste u dugoj vezi ili ste se tek počeli zabavljati, postoje stvari koje će svaka žena sakriti od svog partnera, a koje su možete da pročitate u nastavku članka.

– Žena nikada partneru neće priznati da je imala bolje seksualno iskustvo sa nekim drugim, nego sa njim samim. Sve je to zbog straha da bi je partner mogao osuditi, ali i zbog toga da ga ne bi povrijedila.

–  Žena će od svog partnera također sakriti stvari koje joj je ispričala najbolja prijateljica.

–  Žena partneru nikada neće otkriti kako uspijeva uvijek da bude lijepa i kako joj polazi za rukom da prikrije sve nedostatke na svom tijelu.

–  Žena nikada neće priznati partneru da još uvijek ima neke osjećaje prema bivšem dečku, bez obzira što sadašnjeg partnera voli. To je naravno zbog toga da ne povrijedi svog partnera i da se on osjeća manje važnim.

–  Žena nikada neće reći partneru svoje pravo mišljenje o njegovoj majci, ocu, sestri, bratu… ni jedna žena ne želi da naruši odnos u jednoj porodici, pa će se uvijek truditi da to mišljenje zadrži za sebe. Ako je ženino mišljenje o njegovoj porodici lijepo,ona će to podijeliti s njim, ali ako nije to će ipak zadržati za sebe.

Izvor: Ljepota.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ljubav-i-seks/stvari-koje-svaka-zena-krije-od-partnera/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])