5 znakova da te on “vrti oko malog prsta”

Objavljeno: 26. 4. 2015 u 13:59h

I vrijeme je da mu kažeš “ADIOS”, ako se prepoznaš u sljedećim stavkama…

Svaka žena barem jednom u životu naletjela je na frajera koji radi upravo to, piše sajt Index Rouge. Ako nisi sigurna da li i tvoj spada u ovu ozloglašenu grupu , predstavljamo ti znakove da lakše prepoznaš:

Čitaš ovaj članak

Žene u srećnim vezama nisu ni kliknule, jer znaju da nije riječ o njihovom dečku. Ako si opterećena i smeta ti njegovo ponašanje do te mjere da moraš provjeriti zeza li te ili ne.

Stalno se trudiš oko njega

Ako moraš stalno da se trudiš oko njega i dokazuješ mu da zaslužuješ njegovu pažnju, razmisli da li je želiš uopšte.

Spušta te

Slatko podbadanje na početku veze je simpatičan način flerta, ali ako te momak konstantno spušta i daje ti komplimente u kojima se nalazi i uvreda, bježi od njega! Takav ima taktiku, a taktika je da te uvjeri da ga ti moraš osvojiti, a ne on tebe.

Zaboravlja te

Ne kažemo da ne može zaboraviti na dogovor, ali ako mu je stalo – neće zaboraviti. Ako zaboravi i javi se nedjelju dana kasnije, nemoj da mu pokažeš da si samo čekala taj poziv, jer to je upravo ono što je želio da dokaže.

Vrijeđa te

Ako ga odbiješ u nekoj situaciji. Ovaj tip muškarca ima naviku da uvrijedi ženu i nazove ih pogrdnim imenom samo kako bi sebi dokazao kako mu se može. Jadno zar ne?

Izvor: Cosmopolitan.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ljubav-i-seks/5-znakova-da-te-on-vrti-oko-malog-prsta/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])