5 znakova koji ti govore da bi trebalo da budeš solo

Objavljeno: 18. 4. 2015 u 13:33h

Svakome je ponekad potrebna pauza od ljubavi kako bi shvatili šta zapravo želimo.

Nemoj zanemarivati znakove koji su ti ispred nosa…

1. Još nisi preboljela bivšeg

Novi frajer svakako zvuči kao slatka osveta i lijepa preokupacija, ali ako po dolasku kući odmah upališ računar i odeš na Facebook profil bivšeg, to već nije u redu, ni prema tebi, ali ni prema tvom novom dečku.

2. Nikad nisi bila singl

Od 16. do 20. godine bila si sa svojom prvom ljubavi. Dva mjeseca kasnije upoznala si dečka, za koga si mislila da može biti dobra zamjena za prethodnu vezu, ali nije. Mjesec dana nakon toga, ponovo imaš novog dečka… Svakome je potrebna pauza od ljubavi, kako bismo shvatili šta tačno želimo. Uostalom, to ne znači da si sama na svijetu, jer imaš sebe, porodicu, prijatelje…

3. Izašla si iz duge veze

Ponavljamo, “osvetnički” dečko ili “osvetnički” seks, nikad nisu dobra ideja. Ali, “osvetnički” odlasci u teretanu, promjena frizure, izlasci s prijateljicama, vrijeme provedeno sa porodicom su apsolutno O.K.

4. Dosadno ti je

Ima toliko drugih stvari koje možeš da radiš, a da ne budeš sa nekim ko ti se možda ni ne sviđa toliko.

5. Fokusirala si se na karijeru

Pred tobom je toliko prilika pa ti trenutno ne treba niko, odnosno jednostavno nemaš vremena za nešto ozbiljnije i kvalitetnije. Sve što se forsira, baš nikada ne završi dobro.

Izvor: Prva.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ljubav-i-seks/5-znakova-koji-ti-govore-da-bi-trebalo-da-budes-solo/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])