Glavno ljubavno oružje koje većina žena uopšte ne koristi

Objavljeno: 10. 4. 2015 u 11:27h

Možemo to da nazovemo instinktom ili leptirićima u stomaku, u svakom slučaju, ženska intuicija je ozbiljan dar…

Žene imaju ljubavno oružje, koje vrlo često uopšte ne koriste.

Iako smo vam često otkrivali kakve žene najviše privlače muškarce, šta da obučete i o čemu da razgovarate na prvom sastanku i slično, ovaj članak nema veze s tim.

Ovaj put ovdje se radi o nečemu sasvim drugačijem, odnosno o oružju koje imaju samo žene, kada je u pitanju i ljubav, no čini se kako ga one sve manje ili gotovo uopšte ne koriste. Da li znate o čemu se radi? Da vam pomognemo: o ženskoj intuiciji.

Možemo to da nazovemo instinktom ili leptirićima u stomaku, u svakom slučaju, ženska intuicija je ozbiljan dar. Uz to, evolucija je dodatno poboljšala naše unutarašnje alarme, ali mi kao da to zaboravljamo pa često zanemarujemo takve znakove upozorenja, posebno kada je u pitanju ljubav. Pa zašto često ignorišemo signale da je neki muškarci sve ono što zapravo ne zaslužujemo?

Zamislite scenario u kojem upoznaš dečka, ali nešto u vezi njega vam je sumnjivo ili vam ne ostavlja utisak sigurnosti. No, gotovo većina žena nekako će uvjeriti samu sebe da je on ipak ok i pitati se zašto mu ne bi dala šansu? Pogrešno, savjetuju stručnjaci. Iako su žene odgajane tako da udovoljavaju drugima, nije vaš posao da trpite nekoga, samo da ga ne bi uvrijedili.

To ne znači da je baš svaki put tako, ali u većini jeste. Naš mozak često može da obradi stvari na jednom dubljem nivou, a to je vrijedna stvar koja ne smije da se zanemari.

Pa sljedeći put dobro razmislite o prvim takvim znakovima, kako bi izbjegli onu situaciju u kojoj ćete reći: “trebalo je da znam”. Znali ste, ali to niste htjeli da priznate. Svi smo prošli taj put i samo je potrebno neko vrijeme kako bi se naučile ove lekcije.

To je svakako jedan od najjednostavnijih načina kako da budemo srećne i zadovoljne.

Izvor: index.hr

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ljubav-i-seks/glavno-ljubavno-oruzje-koje-vecina-zena-uopste-ne-koristi/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])