Ovo vas sprečava da uživate u seksu

Objavljeno: 25. 3. 2015 u 16:20h

Radite ovo, a poslije vam je “đavo kriv?” Evo koje navike vas sprečavaju da uživate u nezaboravnom seksu i kako da ih se oslobodite.

Ako jednostavno “odrađujete” seks, ne možete ni da očekujete nezaboravno iskustvo. Svi imamo trenutke kada nam jednostavno nije do toga, a ako tada pokušavate da natjerate sebe na strastvenu noć, ne očekujte baš mnogo. Dakle, uživajte u seksu samo onda kada ste zaista raspoloženi za “akciju” i već ste na dobrom putu ka odličnom seksu.

Ne razmišljajte o prethodnom seksualnom iskustvu, bez obzira na to koliko je bilo dobro. Jednostavno se potrudite da uživate u onome što se u tom trenutku dešava jer su velike šanse da ćete biti razočarani ako sve ne bude tako fantastično kao prethodni put. Na kraju, to će dovesti do smanjene seksualne želje, što je sigurno posljednje što želite.

Ne idealizujte seks. Ako zamišljate da seksualni odnos sa partnerom bude savršen, lako se može desiti da se razočarate. Naravno, ne treba ni da mislite negativno, već da se jednostavno okanete bilo kakvih očekivanja i prepustite se trenutku, partnerovim dodirima, poljupcima… Dakle, bez očekivanja, naročito onih prevelikih!

Ne očekujte da partner magično zna koje su vaše seksualne potrebe i želje. Da bi seks bio dobar, u tome morate da ZAISTA učestvujete oboje – dakle, neka vas ne bude stid da mu kažete ili mu makar date nagovještaj šta vas baš, baš uzbuđuje. Ali, ne zaboravite ni da obratite pažnju na to šta uzbuđuje partnera.

Iako često to zaboravimo, seks je itekako povezan sa emocijama, pa imajte na umu da ako niste na prijatnom mjestu, ako ne vjerujete partneru ili imate neki sličan problem, to itekako može da vas koči na putu do nezaboravnog seksa.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ljubav-i-seks/ovo-vas-sprecava-da-uzivate-u-seksu/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])