Ovo je najbolji način da popravite vezu

Objavljeno: 23. 3. 2015 u 20:57h

Za ispunjeniji odnos sa partnerom nekada je dovoljno da promijenite pogled na život i unesete male novine i promjene. Krenite od sebe!

Kvalitetna ljubavna veza počiva na povjerenju, bliskosti ali i zajedničkoj podršci. Ono što je najvažnije, partneri treba da prate jedno drugo, podstičući sve pozitivne promjene i akcije.

Ipak, važno je znati da prvo što treba da uradite jeste da preuzmete kontrolu nad svojim životom i zdravljem. Mnogobrojna istraživanja su potvrdila da muškarci posebno vole samosvjesne i sigurne žene koje brinu o sebi. Kako oni ističu, koliko je žena zdrava utiče na to koliko je i muškarac zdrav.

Istraživanje je sprovedeno u Londonu, u kome je obuhvaćeno 3 700 vjenčanih parova koji žive zajedno. Glavna voditeljka projekta, Sara Džekson, otkrila je kako je polovina pušača prestala pušiti onda kada je to učinio njihov partner. Drugi dio istraživanja je pokazao da trećina žena koje su imale problem sa kilažom uspjela je da izgubi na težini.

Rezultat ovog istraživanja je dokazao da bi zaista moglo imati istine u iznijetoj hipotezi.

“Vaša odlučnost da prestanete s lošim navikama, pomoći će i vašem partneru da donese istu odluku, a to vas može dodatno povezati i učiniti ne samo zdravijima, već i srećnijima.” -zaključila je Sara.

Izvor: Cosmopolitan.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ljubav-i-seks/ovo-je-najbolji-nacin-da-popravite-vezu/||claudebot