4 situacije u kojima je dozvoljen seks za jednu noć

Objavljeno: 21. 3. 2015 u 16:31h

Da li ćete voljeti neobavezan seks ili ne, po riječima stručnjaka, isključivo zavisi od sklopa vaše ličnosti. Oni otkrivaju četiri situacije u kojima je seks na jednu noć savim logičan izbor.

Usputni seks ima veoma lošu reputaciju u društvu, ali je jedno istraživanje Univerziteta Kornel otkrilo da on može sniziti stres i podići raspoloženje. Oni su naveli četiri situacije u kojima je ovo više nego dobar izbor, a preduslov je naravno samo jedan – koristite zaštitu.

Ovo su te četiri situacije:

1. U procesu prebolijevanja bivšeg
Kad želiš da ne misliš na njega, seks može biti odlična okupacija.

2. Na odmoru
Kad si negdje daleko od kuće. Čak ne moraš da budeš ni jako daleko, bitno je samo da nisi kod kuće. U svakom slučaju, možeš da kupiš i magnet za frižider…

3. U periodu duge “suše”
Kad više ne možeš normalno da razmišljaš o drugim stvarima, jer nisi zadovoljila svoje potrebe, a još uvek nema nijednog ozbiljnog muškarca na vidiku. Seks je u ovom slučaju način da ti ne potonu sve lađe, a i ti sa njima…

4. Da se riješiš lošeg frajera
Kako bi se podsjetila da postoje i druge ribe u moru i da ne bi trebalo da gubiš vrijeme sa nekim ko ti ne odgovara.

Izvor: Prva

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ljubav-i-seks/4-situacije-u-kojima-je-dozvoljen-seks-za-jednu-noc/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])