Želiš da ti veza potraje? Izbjegavaj ovo na Facebooku!

Objavljeno: 15. 2. 2015 u 10:37h

Tajno dopisivanje može biti zabavno, ali ako to radiš, tvoja će veza definitivno ispaštati. Ako ti je Facebook profil prepun slika s bivšim dečkom, tvoj novi dečko bi se mogao osjećati glupo, s potpunim pravom.

dopisivanje fb

Facebook je dio većine današnjih veza. Htjeli to priznati ili ne, ova društvena mreža uvijek pronađe način da se uvuče u vezu, a kad to napravi, vrlo često nastaju i problemi. Ne moraš ugasiti Facebook da bi održala vezu, ali definitivno moraš izbjegavati određenu vrstu ponašanja.

Tajno dopisivanje

Tajno dopisivanje može biti zabavno, ali ako to radiš, tvoja će veza definitivno ispaštati. Znamo da je ponekad primamljivo odraditi chat flert s nekim, ali pokušaj se suzdržati jer će tvoj dečko kad-tad to saznati.

Prijateljstvo s nekim ko se tvom dečku ne sviđa

Naravno da tvoj dečko ne mora voljeti sve tvoje prijatelje, ali ako znaš da je posebno alergičan na nekog tko ti ne znači previše, pokušaj ne biti prijateljica s tom osobom. Naravno da je riječ o ljubomori, ali to je ljubomora koju ne moraš dodatno hraniti.

Slike s bivšim

Ne moraš baciti sve slike s bivšim i praviti se da nikada nije postojao, ali ako ti je Facebook profil prepun slika s bivšim dečkom, tvoj novi dečko bi se moga osjećati glupo, s potpunim pravom.

Flert s drugim

Kada je riječ o komentarisanju tuđih statusa i fotografija, moraš imati na umu da kao zauzeta osoba ne možeš imati istu slobodu kao neko ko nema dečka. Misli na to kako bi tvoj dečko reagovao kada bi vidio da pričaš s nekim drugim na način koji djeluje kao flert.

Izvor: Index.hr

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ljubav-i-seks/zelis-da-ti-veza-potraje-izbjegavaj-ovo-na-facebooku/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])