Stvari koje muškarac ne smije znati o vama

Objavljeno: 14. 2. 2015 u 10:33h

Iskrenost je temelj svake veze, ali neke stvari žena mora zadržati za sebe. Vi ćete se možda osjećati bolje ako mu kažete neke pojedinosti ne misleći da bi time mogli stvoriti problem.

presućivanje

Muškarci znaju biti osjetljivi i otkrivajući mu detalje koji se ni ne tiču vaše veze mogli bi ga učiniti nesigurnim, hladnim i ljutitim. Zato za dobrobit vaše zajedničke budućnosti razmislite dvaput prije nego mu počnete pričati o bivšem i drugim ‘osjetljivim’ temama.

1. Seks s bivšim

Muškarci žele misliti da su najbolji od svih s kojima ste ikada spavali. On ne želi slušati da je vaš bivši imao ‘većeg’ i da vam je seks bio senzacionalan. To bi mu moglo stvoriti komplekse i primisli da vas on nikada neće moći tako zadovoljiti.

2. Prijatelj u kojega ste bili zaljubljeni

Ako ste i dalje u kontaktu s tim prijateljem, ni u kojem slučaju nemoje govoriti dečku da ste nekoć bili zaljubljeni u njega. Može postati paranoičan svaki put kad poželite s njim otići na kavu pa čak i tražiti od vas da se ne viđate više s njim.

3. Briga o izgledu

Muškarce ne zanima kako njihova partnerica odstranjuje neželjene dlačice, čime prekriva bubuljice i što sve radi kako bi izgledala tako kako izgleda. Stoga neka vaša briga za izgled ostane vaša tajna, barem prije nego se upustite u avanturu zajedničkog života.

4. Još uvijek mislite na bivšeg

Na samu riječ ‘bivši’ muškarcima se diže kosa na glavi, a zamislite što bi se dogodilo da sadašnjem partneru tu i tamo spomenete kako ste imali divnu vezu i dobar seks. Što manje vaš dečko zna o bivšem to bolje. Previše informacija samo će mu razbuktati maštu, na vašu štetu.

Izvor: Zadovoljna.hr

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ljubav-i-seks/stvari-koje-muskarac-ne-smije-znati-o-vama/||claudebot