Ovo su najveći muški seksualni strahovi

Objavljeno: 14. 2. 2015 u 13:33h

Iako muškarci, kad je seks u pitanju, ističu svoju samouvjerenost, strahovi ih ne napuštaju ni u najvrelijim trenucima strasti, pokazalo je ispitivanje čeških seksologa i psihologa, koji su testove sproveli na preko hiljadu muškaraca, starosti između 20 i 45 godina.

seks

Prema rezultatima ispitivanja, čak 82 posto je u stalnom strahu da će njihova partnerka zatrudnjeti. Njih 70 posto se boji seksa sa nevinom djevojkom, dok se 54 posto muškaraca, tokom seksualnog odnosa, plaši da ih partnerka upoređuje sa drugim muškarcima.

Oko 45 posto ispitanih muškaraca boji se da neće zadovoljiti djevojku s kojom su u vezi, a njih 36 posto se boji bilo kakvog eksperimentisanja tokom seksa.

Izvor: Portaloko

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ljubav-i-seks/ovo-su-najveci-muski-seksualni-strahovi/||claudebot