Šta žene stvarno žele u krevetu

Objavljeno: 8. 2. 2015 u 11:28h

Šta dobijete kada pitate hiljadu žena što najviše vole u seksu? Upravo ovu listu koju vam prenosimo u nastavku.

zena-smijeh-uzitak-seks

Iako svaka osoba ima svoje favorite, ovdje možete pogledati koje stvari većina žena priželjkuje i koji to faktori doprinose njihovom zadovoljstvu.

10. Sporo skidanje

Anketa je pokazala da mnoge žene uživaju kada ih partner skida, a naprosto obožavaju kada ih dovede do ivice nestrpljenja sporim skidanjem.

9. Seks u javnosti

Ako mislite da vaša djevojka nije takva – vjerovatno baš ona mašta o seksu na brzaka negdje gdje postoji rizik da budete uhvaćeni.

8. Predajte im kontrolu

Mnoge žene izrazile su želju za time da su one te koje su ‘šefice u krevetu’, ali samo povremeno.

7. Igranje uloga

Neke žene obožavaju da izigravaju zločeste školarke, druge vole da vide muškarca u uniformi, a svima je zajedničko da povremeno vole da dožive nešto novo, ‘upoznaju stranca’ i zabave se na neki novi način.

6. Varijacija u brzini i pokretima

Mnoge žene žale se na to da njihov muškarac poznaje samo jednu brzinu u seksu, a to je ona najbrža. Kažu da priželjkuju više varijacije tj. da nekada vole nježni i spori seks, a nekada vole grublji.

5. Fokusirajte se na nju

Masaža kao predigra ili vaša spremnost da učinite sve kako bi je zadovoljili nešto je što obožava većina žena.

4. Oralni seks

Osim ako vam djevojka eksplicitno ne kaže da mrzi kada je oralno zadovoljavate – obožava kada to radite. Poradite na tehnici i oboje ćete uživati.

3. Preuzmite kontrolu

Iako povremeno one vole da budu glavne, većina žena, svih tipova, obožavaju kada muškarac preuzme kontrolu u krevetu i, na ovaj ili onaj način, dominira njima.

2. Predigra počinje prije sobe

Predigra je nekada cjelodnevna aktivnost koja može dovesti ili do eksplozivnog seksa na brzaka ili večernjeg ‘druženja’. Bitno je održavati međusobnu poželjnost i međusobno se napaljivati čak i kada niste u spavaćoj sobi ili ne planirate seks.

1. Ljubljenje

Strastveni, lagani poljubac nešto je što može jako uzbuditi, ali i doprinijeti intimnosti. Možete se ljubiti nasamo ili u javnosti, a poljubac nekada govori hiljadu riječi.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ljubav-i-seks/sta-zene-stvarno-zele-u-krevetu/||claudebot