Zašto su muškarci gori od žena u tridesetim godinama?

Objavljeno: 12. 12. 2013 u 13:57h

Muškarci su za svoj izgled najviše zabrinuti u tridesetim godinama života. Kako je istraživanje pokazalo, u tim godinama najviše novca potroše na anti-age kreme, šminku za muškarce i beauty tretmane.

muskarac 30

Muškarci u tim godinama troše mnogo više na kozmetičke preparate nego u bilo kom drugom životnom dobu. Čak troše triput više na kozmetiku nego na teretanu, pokazuju rezultati istraživanja.

Metroseksualci u tridesetim godinama više troše na proizvode za uljepšavanje od muškaraca u dvadesetim i u pedesetim godinama zajedno. Oni imaju pritisak da moraju izgledati dobro i njegovano, što im stvaraju slavni frajeri poput Rajana Goslinga i Brada Pita.

Tokom istraživanja pokazalo se kako muškarci u tridesetim na kozmetičke proizvode i tretmane potroše na stotine dolara mjesečno, najčešće kupujući skupe kreme za oči, za lice i uplaćujući spa tretmane. Veće su šanse da će kupiti neki proizvod ako ga reklamira Dejvid Bekam, a sve je više muškaraca koji se za posebne prilike spremaju čitavih sat i po vremena.

Izvor: Cosmopolitan.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ljubav-i-seks/zasto-su-muskarci-gori-od-zena-u-tridesetim-godinama/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])