Zašto su muškarci gori od žena u tridesetim godinama?

Tweet about this on Twitter0Share on Facebook0

Muškarci su za svoj izgled najviše zabrinuti u tridesetim godinama života. Kako je istraživanje pokazalo, u tim godinama najviše novca potroše na anti-age kreme, šminku za muškarce i beauty tretmane.

muskarac 30

Muškarci u tim godinama troše mnogo više na kozmetičke preparate nego u bilo kom drugom životnom dobu. Čak troše triput više na kozmetiku nego na teretanu, pokazuju rezultati istraživanja.

Metroseksualci u tridesetim godinama više troše na proizvode za uljepšavanje od muškaraca u dvadesetim i u pedesetim godinama zajedno. Oni imaju pritisak da moraju izgledati dobro i njegovano, što im stvaraju slavni frajeri poput Rajana Goslinga i Brada Pita.

Tokom istraživanja pokazalo se kako muškarci u tridesetim na kozmetičke proizvode i tretmane potroše na stotine dolara mjesečno, najčešće kupujući skupe kreme za oči, za lice i uplaćujući spa tretmane. Veće su šanse da će kupiti neki proizvod ako ga reklamira Dejvid Bekam, a sve je više muškaraca koji se za posebne prilike spremaju čitavih sat i po vremena.

Izvor: Cosmopolitan.rs

Tweet about this on Twitter0Share on Facebook0

Copiright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.