Dnevni horoskop za 31.07.2016.

Objavljeno: 31. 7. 2016 u 09:18h

Ovan

Osjetićete nelagodu kad shvatite kako vaša osjećanja nisu u skladu s vašim namjerama, ali i sami znate kako je to čest slučaj pa se ne morate previše zabrinjavati oko toga. Mogli biste doći u iskušenje da ignorišete šta vam srce govori. Dugoročno gledano, bićete srećniji ako date sebi vremena i poslušate sami sebe. Intuicija je odličan.

Bik

Čitanje, gledanje filmova i hobiji ispuniće vam dan. Želite li probuditi uspavane emocije, posvetite partneru više vremena. Odlično ćete se sporazumijevati s najmlađima i nadoknaditi im ono što tokom sedmice niste stigli. Ako ste odnedavno u vezi, primijetićete da se s partnerom sve bolje slažete.

Blizanci

Porodični život odvijaće se u uobičajenom ritmu. Nećete izbjegavati kućne obaveze, nego se prihvatiti posla i sve dovesti u red. Posjetite roditelje ili bolesnog rođaka, a veče provedite u miru svog doma. Ako je neko zainteresovan za vas, ne bi bilo loše pružiti mu priliku. Možda ste tu osobu pogrešno procijenili.

Rak

Savršeno ćete se snalaziti u većim društvima, a vaše dobro raspoloženje i naklonost okoline podignuće vam samopouzdanje. Zaljubljivi ste i romantični, ali ste još uvijek vezani za nekog ko to možda ne zavređuje. Ako ste u braku, insistirajte na ravnopravnoj raspodjeli poslova, novca i brige oko djece.

Lav

Ne dopustite da vas samoća ili nedavni ljubavni krah odvedu u zagrljaj osobe koja ne može zadovoljiti vaše potrebe. Informacije koje ćete čuti o nekome uzmite s rezervom, jer je upitna njihova vjerodostojnost. Ne pretjerujte u reakcijama, bilo da je riječ o novcu, kupovini ili međuljudskim odnosima.

Djevica

Nećete pogriješiti ako otputujete u posjetu prijateljima ili rodbini. Potrebna vam je promjena i udaljavanje od svakodnevnice. Druženje s prijateljima omogućiće vam mnogo više zabave i zadovoljstva nego što ste očekivali pa ne propuštajte poziv za izlazak. Pazite šta jedete i izbjegavajte alkohol, a posebno kasne obroke.

Vaga

Današnje situacije iskušavaće vašu strpljivost i izdržljivost. Ipak, ono najbitnije događaće se u vašem domu. Bavićete se porodičnim pitanjima i odnosima – nemojte dopustiti da se svi toliko oslanjaju na vas. Postavite neke granice, u protivnom ćete se previše iscrpiti. Strastvenost će biti važna komponenta veze – oživite nekadašnji žar.

Škorpija

Godiće vam svi oblici fizičke aktivnosti. Osmislite dan ispunjen raznovrsnim aktivnostima i vješto iskoristite svoje potencijale. Osjećaćete se opušteno i manje ćete se opterećivati problemima i smislom života. Samce bi slučajnost mogla spojiti s osobom s kojom je odnos ostao nedovršen. Ne gubite vrijeme nego odmah dogovorite susret.

Strijelac

Intenzivno ćete razmišljati o sebi i odnosima do kojih vam je stalo. Sve što je ostalo iza vas koristićete kao iskustvo i mudrost, a ne kao kamen spoticanja. Ostvarenje ljubavnih i privatnih ciljeva je neupitno. Mogla bi se pružiti prilika da predstavite partnera svojim roditeljima ili se vi upoznate s njegovima.

Jarac

Učinite sve da poboljšate bračni odnos. Ne odustajte odmah ako druga strana ne bude reagovala na odgovarajući način. Susrešćete mnoge ljude, ali rijetki će na vas djelovati podsticajno. Većina će vam biti zamorna za neke ozbiljnije razgovore. Pružite ruku novom poznanstvu, možda preraste u nešto kvalitetno.

Vodolija

Tokom jutra obavite planirane poslove, kako biste se mogli u miru posvetiti hobijima i zabavi. Uprkos porastu obaveza, priuštite sebi trenutke opuštanja. Nakon kafe s prijateljima ili izlaska s društvom, osjetićete se ispunjeno i puni energije. Stariji bi mogli imati izraženije hronične tegobe – klonite se aktivnosti na jakom suncu!

Ribe

Pred vama su nova poznanstva ili telefonski razgovori koji će vam uljepšati večernje sate. Posjećivaćete nova mjesta i družiti se s ljudima u čijem se društvu osjećate najugodnije. Kad partner primijeti da ste umorni, spremno će vam izaći u susret i pomoći u obavljanju poslova. Ako ste slobodni, jedan susret probudiće vaša osjećanja.

Izvor: minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/dnevni-horoskop-za-31-07-2016/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot