Horoskop otkriva šta najviše uzbuđuje vašeg partnera

Objavljeno: 30. 7. 2016 u 14:18h

Zodijak otkriva tajne zavođenja i specifičnu stvar koja će svaki znak uzbuditi toliko da će odjeća sama spasti sa njega.

Ovan

Ovan voli dobro tijelo i zato je najbolje da mu odmah pokažete najbolji dio vašeg. Nije bitno da li su u pitanju grudi, zadnjica, duge noge, široka ramena ili savršen lakat.

Bik

Ako želite da uzbudite Bika, potrebno je samo da sa njim imate što je više moguće seksa. Kada nemate seks, obasipajte ga poklonima. Frontalni napad seksom i poklonima učiniće da Biku klecaju noge.

Blizanci

Siguran način da uzburkate krv ovom znaku jeste da mu stimulišete mozak. Najbolje je da Blizance vodite na neko predavanje, diskutujete o nekom filmu ili im preporučite knjigu. Njihov mozak će vas toliko voljeti da pantalone neće imati nikakave šanse.

Rak

Moć je definitivno nešto što će skrenuti pažnju Rakovima. Ali ako baš želite da ga dovedete do ludila, nežno pređite rukama preko njegove ruke ili noge. To će mu pomutiti mozak i ostaviti ga bez daha.

Lav

Odnosite se prema Lavu kao prema pravom kralju džungle i sav otpor će biti čudan. Lavove uzbuđuju komplimenti i pažnja, i zašto im to ne biste pružili? Oni su najgotivnije osobe na planeti.

Djevica

Djevice vole kontrolu više i od keve i ćaleta. Kako biste ih potpuno uspalili, pokorite se svakom njihovom hiru. One najviše na svijetu žele da shvatite koliko lak život može biti ako pratite pravila koje su postavile.

Vaga

Vaga je romantična. Vaga voli klišee kao što su cvijeće, vino, bombonjere i iznenadne večere za dvoje. Ovi klišei postoje sa razlogom, a ako je to ono što će je uzbuditi, koga briga ako su izlizani.

Škorpija

Pošaljite Škorpiji neku misterioznu poruku i tražite od nje da nešto uradi i biće najsrećnija na svijetu jer je ideja da radi nešto tajno i uzbudljivo nevjerovatno pali.

Strijelac

Ako je vaša misija zavođenje Strijelca, odvedite ga negdje napolje – na kamping. Ništa kao priroda neće toliko učiniti ovaj znak podložnim vašim nevaljalim idejama.

Jarac

Jarčevi vole staromodne fantazije. Dozvolite im da budu raznosač pice koji donosi paket na vaš prag. Oni su prilično tradicionalni tako da im nije potrebno nešto nečuveno kako bi im se ubrzao puls.

Vodolija

Vodolije su malo na svoju ruku i zato ih volimo. Ništa im neće ugrijati srce (i genitalije) kao izraz nevjerovatnog uzbuđenja koji ćete na licu napraviti kada vam pokaže svoju kolekciju moljaca.

Ribe

Ribe vole tijela. Priredite sebi pedikir i ponosno im pokažite. Vjerujte nam, biće vaše zauvijek.

Izvor: Nezavisne/24sata.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/horoskop-otkriva-sta-najvise-uzbuduje-vaseg-partnera/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||claudebot