Dnevni horoskop za 23.07.2016.

Objavljeno: 23. 7. 2016 u 09:07h

Ovan

Ne trošite dan na preispitivanje odluka i traženje grešaka. Takvim razmišljanjem samo ćete pokvariti sebi raspoloženje. Osjetite li psihički umor, učinite nešto kako biste se bolje osjećali. Ako je to popodnevno spavanje, priuštite ga sebi onoliko koliko vam treba. Odgodite neke susrete ako niste za njih raspoloženi.

Bik

Koristićete razne situacije i prigode, kako biste zadovoljili svoj avanturistički duh. Više ćete se kretati i uživati u nesvakidašnjim situacijama. Ostvariće vam se neki planovi pa ćete svoje dobro raspoloženje prenositi na druge. Znaćete uživati u danu i iz njega izvući najbolje. Ljubavni odnosi biće strastveni i posebno nadahnuti.

Blizanci

Umor i nezadovoljstvo pojaviće se već u jutarnjim satima. Razmislite o nedavnim propustima i razlozima koji su vas doveli u ovakvu situaciju. Nerviraće vas zahtjevi ukućana i kućne obaveze. Najugodnije ćete se osjećati u društvu knjiga, muzike i filmova, ma koliko vam najbliži prigovarali na tome.

Rak

Više ćete se baviti sobom i biti odlučni u borbi protiv štetnih navika. Moguće su korjenite promjene, recimo, prestanak pušenja ili intenzivnije vježbanje. Ljubavna zbivanja biće romantična i produktivna. Razmišljaćete o potomstvu i zajedničkom životu ili o putovanju simpatiji koja živi u drugom gradu.

Lav

Živite punim plućima i priuštite sebi što više zadovoljstava. Neko će od vas očekivati mnogo – dokažite mu da nije pogriješio. Prijateljski kontakti će vam goditi, ali što se ljubavi tiče najbolje bi bilo da izbjegnete nagle rezove ili brze početke. Neka se ljubav razvija polako, tako ćete spontano otkrivati jedno drugo.

Djevica

Veseliće vas kafa s prijateljima pa ćete se u razgovoru s njima rasteretiti briga. Međutim, obuzdajte potrebu da učestvujete u tračevima – sami pokrenite razgovor u pozitivnijem smjeru. U porodičnom okruženju osjećaćete nemir. Možda je uzrok u napetim odnosima ili nečijim finansijskim dugovima koji će postati i vaš teret.

Vaga

Provedite dan u zabavnom društvu i na različitim mjestima, jer će vas to ispuniti pozitivnom energijom. Nova poznanstva i bogatstvo društvenih zbivanja nastojte doživjeti što opuštenije. Mogli biste čuti vijest ili nakon dužeg vremena vidjeti staru simpatiju. Ako ste mlađi, dokažite roditeljima da ste dorasli obavezama i da ste odgovorni.

Škorpija

U društvu budite veseli i ležerni. Predstoji li vam susret s rodbinom, svi zajedno ćete se odlično zabaviti. Pravo je vrijeme da podstaknete promjene koje će vam osvježiti ljubavni život. Ako ste u braku, preuzmite inicijativu i provedite dan po svom ukusu. Ako ste slobodni, pridobijte pažnju osobe koja vam se sviđa.

Strijelac

Partneru ćete pronalaziti mane, ali i on više neće tolerisati neke vaše propuste. Pripremite se na rasprave, posebno ako ne priznate svoje greške i ne pristanete na ustupke. Komunikacija s bližnjima biće otežana, naročito s djecom, prijateljima i rođacima. Osjetićete povećanu potrebu za snom i odmorom.

Jarac

Na društvenom planu biće brojnih dešavanja. Zaljubljeni bi dan mogli provesti izvan grada, na mirnom mjestu i daleko od tuđih pogleda. Telefonski bi vas mogla kontaktirati osoba koju niste dugo čuli ni vidjeli pa biste brzo mogli dogovoriti susret.

Vodolija

Partneru će poći za rukom da vas ugodno iznenadi pa ćete uživati u izletima, putovanjima ili bioskopskim i pozorišnim predstavama. Ukoliko pozovete prijatelje na večeru, oduševićete ih svojim kulinarskim umijećem. Ako ste pozvani na rođendansku zabavu, oduševićete slavljenika originalnim izborom poklona.

Ribe

Bićete aktivniji i otvoreniji za vanjska zbivanja. Domišljatost će omogućiti iznalaženje rješenja kojima ćete se rasteretiti nekih obaveza ili poslova. Bićete odlučniji u raspodjeli kućnih poslova i time osigurati sebi više slobodnog vremena. Dospijete li u nezgodnu situaciju, izvući će vas vaša urođena snalažljivost.

Izvor: minimagazin.info

 

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/dnevni-horoskop-za-23-07-2016/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])