Nedjeljni horoskop od 6. do 12. juna

Objavljeno: 5. 6. 2016 u 12:19h

Ovan

Pričljivi ste, ali trebalo bi da pazite šta kome pričate, naročito što se tiče posla i novčane situacije. Ukoliko imate vremena, sredite kuću, kupiti nešto što ima veze sa putovanjima, učenjem ili automobilom. Skloni ste flertu. Idite na kraći put ili vikend sa partnerom. Slobodni, možete dobiti poziv od neke osobe sa kojom ste već bili u vezi.

Bik

Jako ste otvoreni, a to Vam nije svojstveno. Potrudite se da se okrenete pozitivnim stvarima, sportu, provedite više vremena u prirodi. Povećan je priliv novca. Potrudite se da započnete stvari koje ste planirali, ali nemojte trošiti previše novca.

Blizanci

Družite se više sa ljudima. Imaćete povećan priliv novca, pa ćete biti prilično zadovoljni. Svakako, uložite energiju u ono što Vam najbolje ide, nemojte biti površni. Ne morate svima činiti usluge, stavite svoje potrebe na prvo mjesto.

Rak

Uživajte u pažnji koju dobijate od drugih ljudi. Prijatelji i partner ili potencijalni partner su tu za Vas. Svi se trude da Vas podrže. Bitno je da održite pozitivnost do kraja nedjelje. Moguć je ulazak u tajnu vezu. Ako ste u vezi, ne pravite partnera ljubomornim, to Vam neće donijeti ništa dobro.

Lav

Provjerite cijene, da ne biste platili previše neke stvari ili putovanje. Pazite na šta trošite novac. Gledajte da se opustite malo više, družite se više sa prijateljima. Ako ste zauzeti, ova nedjelja je dobra za vezu. Slobodni mogu upoznati nekoga preko prijatelja ili na kraćem putovanju.

Djevica

Povoljan je period za neko kraće putovanje. Jako ste napeti i mate višak energije. Budite vredni na poslu, ne zapostavljajte obaveze koje su primarne. Poštujte rokove. Vrlo dobro znate šta treba da uradite i kako da ostvarite svoj cilj, a ova nedjelja je dobra za završavanje obaveza. Ne pričajte previše drugima o svojim planovima.

Vaga

Partnerski odnosi mogu biti malo komplikovani ove nedjelje. Potrebno je više slobode i razumijevanja. Potrudite se da ne obraćate pažnju na tračeve. Budite ljubazni prema drugima. Nemojte trošiti previše novca na stvari koje Vam sada nisu primarne.

Škorpija

Potrudite se da se ne raspravljate sa kolegama ili partnerima na poslu. Budite ljubazni, ne prenosite privatne probleme na posao. Provedite više vremena u prirodi, pored vode, makar za vikend.

Strijelac

Okrenuti ste partneru, potrudite se da se usredsredite na njegove potrebe. Zabavite se koliko možete. Previše kontakata može napraviti zbrku u Vašoj glavi. Svakako, ako treba nešto da raspravite sa drugima ili da se dogovorite, najbolje bi bilo da to uradite sledeće nedjelje jer će ove sve biti usporenije što se tiče komunikacije.

Jarac

Napravite plan za cijelu nedjelju. Ne nervirajte se oko događaja u porodici, ne raspravljajte se sa ukućanima. Usredsredite se na sređivanje kuće. Partner je zahtjevan. Imate podršku kolega za sve što radite. Očekuje Vas uspješna nedjelja na poslu.

Vodolija

Dobro se osjećate, ali bićete još bolje od polovine nedjelje. Ne nervirajte se zbog nekih priča koje čujete o sebi, ignorišite to. Posvetite se zabavi, posvetite se partneru. Ako ste slobodni velike su šanse da upoznate neku pričljivu i zabavnu osobu. Nemojte sve shvatati ozbiljno ovih dana, nađite više vremena za sebe.

Ribe

Uživajte u svom domu, usredsredite se na porodicu. Neće svi planovi biti ostvareni kako ste zamislili. Potrudite se da se okrenete sebi. Idite do grada, provedite se lijepo sa partnerom ili prijateljima. Bitno je da Vam ne bude dosadno. Ne zapostavljajte svoj hobi.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/nedjeljni-horoskop-od-6-do-12-juna/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])