Dnevni horoskop za 05.06.2016.

Objavljeno: 5. 6. 2016 u 07:29h

Ovan

Jutro je vaš dio današnjeg dana. Bićete poletni i spremni za akciju, a kako će se dan bližiti kraju i vaš polet će se smanjivati. Iako vam zvuči možda paradoksalno, od sutra na poslu usporite ritam i postići ćete više nego brzinom. Pred vama je zadatak dovršavanja poslova koje ste započeli ranije kako biste mogli krenuti naprijed. Nemojte se brinuti ako sve nije onako kako biste htjeli, kasnije ćete imati više vremena za manje prilagođavanje stvari prema vašoj želji.

Bik

Vještom komunikacijom postići ćete ono što želite bez posebnog napora. Uživaćete u akciji i djelovanju i nećete biti opterećeni ishodom. Partner uviđa da ste u mnogim stvarima u pravu i sve više vas cijeni. S novcem budite oprezni, posebno ako danas krećete u veću kupovinu. Nemojte previše potrošiti.

Blizanci

Planete podstiču vašu ambicioznost pa ćete razmišljati o stručnom usavršavanju i proširivanju znanja. Slobodne trenutke posvetite stvarima koje vam čine zadovoljstvo. Možda ste zanemarili hobije i sve ono što može biti duševna hrana. Večernji sati donose uzbuđenja – mogli biste dogovoriti izlazak sa simpatijom.

Rak

Mogući su stambeni problemi te preuređenje ili preseljenje. Nećete biti zadovoljni stanjem u svojoj najužoj okolini. Pripazite kako ne biste previše naređivali i tako drugima išli na živce. Prihvatite stvari koje ne možete mijenjati i ograničite svoje trenutne zahtjeve. Potreban vam je bijeg od svega pa sanjarite o putovanju.

Lav

Privlačićete pažnju simpatičnim ponašanjem i biti omiljeni među bližnjima. Imaćete uzbudljiv ljubavni život, a neki od vas koketiraće s osobom iz prijateljskog okruženja. Nemojte sputavati svoje ideje ili odustati od ostvarenja poslovnih ambicija. Sutra je odličan dan da ostvarite barem neke od poslovnih planova.

Djevica

Žudićete za osvježenjem koje bi vas udaljilo od dosade i predvidljivosti intimnih zbivanja. To će najviše osjetiti oni koji su u vezi kojoj nedostaje uzbuđenja i zajedničkih izlazaka. Ako imate nesređene odnose s partnerovim roditeljima, umjesto da se pomirite mogli biste se još više posvađati s njima.

Vaga

Istaknuta maštovitost i energičnost omogućiće da iskažete svoju smjelost i kreativnost u društvenim odnosima. Oko sebe ćete širiti pozitivnu energiju i privlačiti ljude koji će vašu svakodnevnicu učiniti sadržajnom i zanimljivom. Večernji izlazak zadovoljiće apetite vaga koje su željne zabave i poznanstava.

Škorpija

Planetarna podrška omogućiće da riješite barem dio nagomilanih računa ili dugovanja. Nisu isključene povoljne vijesti vezane za nasljedstvo. Prilagodite se i pronađite romantiku u svakodnevnim situacijama. Ukradite pokoji trenutak za nježnost – nemojte čekati idealnu priliku. Veče posvetite sebi.

Strijelac

Odnos s partnerom prolazi kroz uspone i padove pa je dobro da zajednički preispitate očekivanja od budućnosti. Nužno je preuzimanje većih odgovornosti, kao što su pomoć partneru oko djece i svih onih stvari koje čine svakodnevnicu. Nastojte u toj sveopštoj gužvi pronaći trenutke mira samo za sebe.

Jarac

Nemojte se zalijetati obećanjima da ćete nekome u nečemu pomoći. Ma koliko vam se činilo da ste puni energije, mogli biste prekasno shvatiti da vam nedostaje motivacije. Priuštite sebi trenutke po svojoj mjeri, bilo da je riječ o masaži, čitanju ili izležavanju u krevetu.

Vodolija

Iako će dan početi s mnogo obaveza, vaša energičnost i motivisanost biće zaslužni za većinu dobro odrađenih poslova. Veselićete se večerašnjem susretu sa simpatijom ili proslavi za koju ćete se satima uređivati. Odmjereno i oprezno proučavaćete osobu koja vam je ušla u vidokrug, skrivajući osjećanja prema njoj.

Ribe

Vaš originalan način razmišljanja mnogi neće moći razumjeti. Moraćete se nositi s komplikovanim pojedincima i gubiti vrijeme na objašnjavanja. Osjetite li da vam je strpljenje na izmaku, ne djelujte previše naglo. Ljubavna situacija razvija se u povoljnom smjeru, ali danas nisu isključene i veće razmirice s partnerom.

Izvor: minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/dnevni-horoskop-za-05-06-2016/||claudebot