Dnevni horoskop za 04.06.2016.

Objavljeno: 4. 6. 2016 u 07:16h

Ovan

Obilazak prodavnica mogao bi vas nagnati da previše potrošite. Ne trošite iznad mogućnosti, posebno ako ste već u minusu. Pričekajte s obnovom ljetne garderobe. Ako se nađete a proslavi rođendana ili svadbi, bićete glavni na plesnom podiju i poput magneta privlačiti poglede drugih pa nije isključeno i novo poznanstvo.

Bik

Mnogo toga se u vašem životu mijenja i sve dobija neke sasvim drugačije okvire. Shvatićete koja životna područja morate očistiti od problema i osoba koje vas iskorištavaju. Mlađi koji vole izlaske i provode doći će na svoje. Mjesec u znaku biće zaslužan za vašu privlačnost, a i sami ćete uživati u osmišljavanju svog večernjeg izgleda.

Blizanci

Sve će vam smetati i uznemiravati vas. Pronađite neko mjesto koje vam može pružiti koliko-toliko željeni mir i tišinu. Ne oslanjajte se na tuđe usluge. Preusmjerite svoju energiju na ono što možete obaviti samostalno i bez ičije pomoći. Dopustite sebi malo luksuza i nečega što će vas opustiti, makar imali i dosta posla koji morate obaviti.

Rak

Preuzećete vodeću ulogu u kući. Savjetovaćete djecu, organizovati razne kućne akcije ili porodično okupljanje. Na društvenom planu bićete aktivni i zanimljivi ljudima s kojima ćete izlaziti. Nije isključeno da u jednom novom društvu otkrijete nekog privlačnog i počnete razgovor o temi koja vam je oboma zanimljiva.

Lav

Partnerove ishitrene i brzoplete reakcije ljutiće vas više nego što bi trebalo. Moraćete promijeniti taktiku i jasno dati do znanja da tražite odgovorniji pristup. Ako danas radite, nije isključena neka neugodnost s nervoznom strankom ili šefom. Ako posljednjih dana niste imali dovoljno vremena za djecu, pokušajte im to nadoknaditi.

Djevica

Kućne poslove ćete obavljati s lakoćom i zadovoljstvom. Uživaćete u svakoj situaciji i prigodi, a članovi porodice i partner trudiće se udovoljiti vašim željama. Ljubavne teškoće neće biti posljedica isključivo partnerovih grešaka nego i vašeg pogrešnog stajališta. Danas ćete o tome razgovarati i shvatiti da treba da mijenjate pristup.

Vaga

Očekuju vas brojna sitna zadovoljstva vezana za izlaske, posjete i slučajne susrete. Ipak, u ljubavi vam se savjetuje oprezno postupanje. Prenaglim potezom ili nesmotrenom izjavom mogli biste oslabiti svoje izglede kod simpatije. Uslišite molbu starijem članu rodbine čak i ako to iziskuje dodatni angažman.

Škorpija

Pod pritiskom tuđih očekivanja ili preopterećenosti obavezama, postaćete razdražljivi. Uznemiravaćete se zbog sitnica, a zbog unutrašnje napetosti nećete biti sposobni za mirno prosuđivanje. U razgovorima s prijateljima ili komšijama budite oprezni. Neko bi mogao pogrešno shvatiti vašu šalu i naći se uvrijeđen.

Strijelac

Prezaposlenost, žurba i nestrpljivost loše će se odraziti na vašu psihofizičku formu. Moraćete posvetiti više pažnje zdravlju. Potrudite se da bolje organizujete svoje vrijeme i slijed aktivnosti. Iznerviraće vas starija osoba koja će se upetljati u vaš život, unoseći pomutnju u odnos s partnerom.

Jarac

Uživaćete u društvu djece i mlađih. Ugostićete prijatelje i rodbinu, a mogli biste otputovati u posjetu rođacima koje niste dugo vidjeli. Hobiji će na najbolji način iskazati vašu naraslu kreativnost i ideje koje će vam se vrtiti po glavi. Mogli biste novim odabirom boja osvježiti zidove svog stana.

Vodolija

Bližnji će primijetiti vašu suzdržanost i nemir. Nerado ćete govoriti o svojim problemima, a ako vas neko za njih upita, nećete biti raspoloženi pričati o tome. Bićete skloni stvaranju odstojanja između vas i vama dragih ljudi, a što će biti propraćeno nezadovoljstvom s njihove strane. Glavobolja ili probavne tegobe mogu nastati zbog izloženosti stresu.

Ribe

Posvetićete se porodici, a neki će uživati u uređivanju vlastitog doma. Posvetite malo više pažnje svom izgledu i priuštite sebi odlazak frizeru ili kozmetičarki. Mlađima će trebati uzbuđenja i akcije pa im neće biti nikakav problem na brzinu skupiti društvo za izlazak. Dobro ćete se zabaviti, ali ne pretjerujte s alkoholom!

Izvor: minimagazin.info

 

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/dnevni-horoskop-za-04-06-2016/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])