Horoskop za Maj: Kome se smiješi ljubav, a kome pare

Objavljeno: 1. 5. 2016 u 13:36h

Maj zovu mjesecom ljubavi. Pročitajte da li će baš takav biti i za vas.

OVAN – Ljubav

Zahvaljujući poslu možete upoznati neku pozitivnu osobu. Planirajte putovanje ako ste u vezi, potrudite se da se zabavite sa partnerom. Ako ste slobodni, može Vam se vratiti neka osoba iz prošlosti u život. Ovo važi i za slobodne i za zauzete, očekuje vas sve divan period u ljubavnim odnosima, ali i završavanje sa prošlošću i sa lošim stvarima u odnosima sa drugima.

OVAN – Posao
Svaka vrsta partnerstva je dobra za Vas ovog mjeseca, naročito ako se desi da možete da sarađujete sa nekim na duže staze, ili da ste možda sarađivali ranije. Novac možete zaraditi od zabave, od nekog posla koji vam je zabavan i kreativan. Budite vrijedni ali pripazite na to šta potpisujete. Ne sarađujete sa drugima ukoliko niste dovoljno sigurni da je ta osoba pouzdana.

OVAN – Zdravlje
Hranite se zdravije, izbjegavajte slatkiše – narednih dana Vas može mučiti stomak.

BIK – Ljubav
Partner Vam može puno pomoći u poslu ovog mjeseca. Strastveni ste, pazite šta radite narednih dana. Komunikacija je odlična. Sve kockice se polako sklapaju. Ne nalazite manu svakom. Sve što budete planirali sa partnerom ovog Maja, ima šanse da se ostvari u potpunosti.

BIK – Posao
Ukoliko nemate posao, možete ga naći zahvaljujući nekim prijatlejima, ovog mjeseca. Privatni posao je dobar za Vas. Pokušajte da radite nešto na internetu. Imajte u vidu da sada nije dobro započinjati ništa, skoro cijelog mjeseca. Neki posao koji ste odavno htjeli da uradite može postati aktuelan, ali ga se altite tek krajem maja.

BIK – Zdravlje
Pijte puno vode – vaš organizam voli vodu, a Vi to znate da zaboravite.

BLIZANCI – Ljubav
Loša je komunikacija sa partnerom skoro cijelog maja. Možete se raspravljati oko nekih stvar iz prošlosti, zato probajte da se ne opterećujte stvarima koje ne možete da promijenite, niti možete vratiti vrijeme. Ukoliko imate neki problem, riješite ga odmah, ne čekajte ništa, sada je vrijeme da se karte bace na sto. Prvo razmislite da li ste Vi nezadovoljni ili je partner uradio nešto pogrešno.

BLIZANCI – Posao
Odličan mjesec za posao. Napredujete lako. Ne morate mnogo da se trudite, samo odrađujte sve na vrijeme i provjeravajte datume, rokove i nemojte gubiti bitna dokumenta.

BLIZANCI – Zdravlje
Moguća nervoza tokom cijelog mjeseca, zato nađite način da se opustite. Većina Blizanaca voli da čita, potražite zato neku dobru knjigu.

RAK – Ljubav
Zabavljajte se što više. Uživajte u ljubavi koja Vam se smješka ovog mjeseca. Ne dozvolite da Vam neko sa strane kvari sreću. Ljubomorni možete biti, ali ako shvatite da je to samo stvar nesigurnosti, onda će je biti manje. Slobodni Rakovi mogu da očekuju pojavu neke zanimljive osobe u njihovom životu. Zauzeti, trebalo bi da pokušate da uskladite obaveze sa partnerom, pošto može da dođe do problema ako sve ne izbalansirate.

RAK – Posao
Mogući su problemi sa nekom muškom osobom na poslu. Ne zamerajte se kolegama. Ne morate svima da pričate šta radite. Zadržite to ponekad za sebe. Ne pretjerujte sa poslom ovog mjeseca jer ćete se preforsirati, a ništa veliko nećete uraditi.

RAK – Zdravlje
Više spavajte – vašem tijelu je potreban odmor, nemojte to da zaboravite, jer Vam prijeti proljećni umor.

LAV – Ljubav
Ukoliko komunicirate sa nekom osobom koju ste upoznali preko prijatelja, ili na Internetu, možete očekivati početak neke lijepe veze. Zauzeti, dobra komunikacija sa partnerom može da riješi sve probleme. Ne zapostavljajte dragu osobu zbog obaveza. Idite negdje na odmor zajedno, makar na kratko. Prijaće Vam promjena.

LAV – Posao
Trgovina je dobar posao za Vas ovog mjeseca, tako da ako ste planirali da nešto prodate, sada je dobro vreme. Novac će dolaziti u manjim količinama ali će ga biti, mada nećete biti baš zadovoljni. Platite sve račune na vreme i budite vrijedni.

LAV – Zdravlje
Odmarajte se što više, nemojte da Vas ponese lijepo vreme, moguć umor i pad imuniteta.

DJEVICA – Ljubav
Ako ste u vezi pripremite večeru za partnera, oduševite ga, trudite se više ovog mjeseca. Slobodni, partnera možete upoznati na radnom mjestu. Možete se pomiriti sa osobom sa kojom ste već bili u vezi. Ali, ne vraćajte se na staro, ako mislite da to stvarno nema budućnost.

DJEVICA – Posao
Možda će doći do nepredviđenih troškova u kući ovog mjeseca. Gledajte da štedite malo, iako niste skloni tome. Posao će Vam donijeti dosta novca, ali platite prvo sve račune. Možete ići na poslovni put ili ćete uložiti novac u neko lijepo putovanje.

DJEVICA – Zdravlje
Moguće su alergije.

VAGA – Ljubav
Ukoliko ste u dugoj vezi, sada je pravo vrijeme da riješite sve probleme. Ne uljepšavajte i ne idealizujte partnera. Budite realni. Takođe, ovog mjeseca očekujte pomoć od partnera u vezi sa novcem i poslom. Pazite šta pričate, da ne biste zažalili. Slobodni, možete na nekom putovanju upoznati neku zanimljivu osobu. Skloni ste avanturama.

VAGA – Posao
Moguća saradnja sa inostranstvom, sa ljudima koji nisu iz vašeg mjesta rođenja, sa strancima. Ne raspravljajte se ukoliko dođe do problema, nego budite smireni. Možete zaraditi manje novca nego što ste očekivali, ali će od kraja mjeseca situacija biti mnogo bolja.

VAGA – Zdravlje
Spavajte više i organizujte se bolje da biste imali više vremena za odmor – ovog mjeseca stres vas neće štedeti.

ŠKORPIJA – Ljubav
Ovaj mjesec je mjesec ljubavi za Vas. Uživajte. Možete sarađivati sa partnerom u poslu ili će Vam dati neke informacije koje će Vam pomoći. Nema tajni, sve je javno i to je dobro. Slobodni, možete uploviti u neku vezu, koja ima dobru bazu da postane nešto ozbiljnija.

ŠKORPIJA – Posao
Ne trošite previše novca na stvari koje Vam nisu neophodne. Ne pozajmljujte drugima novac. Ne uzimajte kredit. Bitno je da gledate samo sebe na poslu. Moguć rad sa prijateljem. Slijedite svoje ideje i ne odustajte od njih.

ŠKORPIJA – Zdravlje
Dobro se osjećate i potrudite se da tako ostane – spavajte dovoljno i hranite se zdravo.

STRIJELAC – Ljubav
Moguće su svađe i rasprave sa partnerom,ali je to zato što imate višak energije i strastveni ste. Puno smijeha i radosti će biti ako se o svemu otvoreno priča. Budite otvoreni, ne gubite vrijeme sa nekim ako mislite da ta osoba nije za Vas. Budite realni. Ako ste slobodni, smješka Vam se zanimljiva avantura.

STRIJELAC – Posao
Ako ste privatnik, to je sjajno. Budite srećni jer ćete imati dosta posla ovog mjeseca koji će Vam se isplatiti. Dosta novca će doći u vaše ruke, nemojte pretjerivati u trošenju nego uložito u dom ili usavršavanje. Budite skromniji u radite sve u skladu sa mogućnostima. Imajte strpljenja za rezultate, ako sve ne ide kako ste zamislili, isplatiće se posljednje nedjelje maja.

STRIJELAC – Zdravlje
Odlično se osjećate i tako će biti tokom cijelog ovog mjeseca.

JARAC – Ljubav
Strasti su uzburkane, ali ste romantičniji nego inače. Slobodni, možete se zaljubiti, upoznati neke nove osobe, ali nemojte ulaziti u avanturu, nego gledajte da odaberete nešto stabilno, da budete sa nekim na duže staze.

JARAC – Posao
Ukoliko Vam je potreban kredit za posao, sada nije dobar period. Ukoliko budete sve ispravno radili brzo će doći dobri rezultati. Ne nervirajte se. Moguć rad sa osobama koje nisu iz Vašeg mjesta stanovanja, ali provjerite sve, moguće su prevare.

JARAC – Zdravlje
Dobro se osjećate, ali ako ne budete dovolno spavali, ovog mjeseca očekujte pad imuniteta.

VODOLIJA – Ljubav
Dosta ste nervozni. Unesite neke novine u vezu ili brak. Promjene su uvijek potrebne. Promijenite pristup rješavanju problema, da ne biste upali u kolotečinu. Strastveniji ste ovog mjeseca. Preko porodičnih prijatelja možete upoznati neku osobu koja će Vam biti zanimljiva.

VODOLIJA – Posao
Ako razmišljate o radu od kuće, sada je dobar period za to. Porodični posao je dobar za Vas takođe, imate pomoć sa svih strana. Ako ste privatnik razmislite na koj način ćete se reklamirati. Odličan mjesec za napredak. Pomoć muških osoba je zagarantovana, ali pazite šta potpisujete. Nije dobar period za saradnju sa osobama iz inostranstva.

VODOLIJA – Zdravlje
Nemojte raditi ništa što Vam se ne radi, bar nemojte raditi prekovremeno jer Vam prijete stres i pad imuniteta.

RIBE – Ljubav
Odličan odnos sa partnerom. Komunikacija je divna. Sve je moguće dogovoriti. Samo nemojte da nervirate partnera. Zadržite fine odnose i počnite da planirate neke bitne zajedničke događaje. Komunikacija je najbitnija ovog mjeseca, za one koji su sami.

RIBE – Posao
Mogući su problem na poslu. Novac Vam može stići iz inostranstva. Morate se mnogo više truditi, imajte u vidu da neće biti lako ovog mjeseca. Isplanirajte sve dobro, da ne biste radili prekovremeno.

RIBE – Zdravlje
Odlično ćete se osjećati veći dio mjeseca.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/horoskop-za-maj-kome-se-smijesi-ljubav-a-kome-pare/||claudebot