Dnevni horoskop za 01.05.2016.

Objavljeno: 1. 5. 2016 u 07:34h

Ovan

Da biste objektivno sagledali ljubavnu situaciju, pomoći će vam blizak prijatelj svojim mudrim opažanjima. Poslušajte njegov savjet! Oni koji su odlučili provesti mirno veče, neće moći odbiti prijateljske pozive i najavljene goste. Kućom će vam odzvanjati smijeh i zabava, a vi biti srećni i zadovoljni.

Bik

Osjećaćete da je kucnuo trenutak da riješite problematične situacije i odnose. Ipak, problemi se neće riješiti preko noći i provodićete mnogo vremena razmišljajući o tome šta i kako uraditi. Ma koliko se trudili neke stvari odbaciti ili ostaviti po strani, to vam neće poći za rukom. Sve dok ih ne riješite, nećete se smiriti.

Blizanci

Dan protiče u znaku provoda i druženja s prijateljima. Ako ste negdje na putovanju, kući ćete se vratiti puni utisaka. Na pomolu su iznenađenja koja će ljubavni život usmjeriti u novom, priželjkivanom pravcu. Neko će vam staviti do znanja koliko mu značite ili vam predložiti nešto što će iziskivati spremnost na promjene.

Rak

Veća pokretljivost i dinamično proveden dan učiniće vas optimističnijima i samopouzdanijima. Na buduće događaje gledaćete kao na nešto pozitivno, a ni mogući problemi neće vas plašiti. U dugom razgovoru s poznanikom otkrićete da vas vežu slični interesi. Vaš odnos ubrzo će se pretvoriti u iskreno prijateljstvo.

Lav

Velika zaljubljenost mogla bi potpuno potisnuti vaš razum pa biste simpatiju mogli gnjaviti da se češće viđate. Međutim, druga strana možda nije načisto s osjećanjima prema vama i treba joj vremena za odluku. Ne zaboravite odgovoriti na pristigle pozive i elektronsku poštu, pronađite vremena za drage i bliske ljude.

Djevica

Svoje promjenjivo raspoloženje prenosićete na bližnje. Zato atmosfera oko vas neće biti onoliko opuštena i prisna koliko bi mogla biti. Pazite kome se povjeravate i pričate o sebi. Razgovarajte s partnerom o problemima, o onome što osjećate i što vam se događa. Dopustite mu da i on iznese svoje mišljenje o čitavoj situaciji.

Vaga

Bićete u stisci s vremenom. Moraćete istovremeno voditi računa o različitim stvarima pa ćete biti nemirni i skloni zaboravljanju. Uzburkaće se vaš emotivni život, ali u pozitivnom smislu. Doznaćete da osoba koja vam se sviđa jedva čeka da počne vezu s vama. Ako ste u braku, zajednički trenuci uvjeriće vas u snagu uzajamnih osjećanja.

Škorpija

Bićete objektivniji i steći ćete dublji uvid u prirodu vaših i partnerovih osjećanja. Neće vam se moći osporiti ozbiljnost i mudrost, čak i ako vam partner inače zamjeri nedostatak upravo takvih osobina. Upriličite susret s prijateljima. Poznanstvo kojem ćete kumovati moglo bi prerasti u ljubavnu vezu.

Strijelac

Posvetićete se sređivanju kuće, obaviti zaostale poslove i pripremiti se za predstojeću sedmicu. Bit ćete pričljivi i otvoreni prema novim poznanstvima. Okruživaće vas osobe koje volite, a koje će vam pomoći u donošenju jedne odluke. U večernjim satima primićete vijest koju nestrpljivo iščekujete.

Jarac

Promjenjivi ljubavni uticaji zahtijevaju promišljeniji pristup. Ne prekidajte postojeću vezu smatrajući da su karakterne razlike između vas i partnera prevelike. Nakon mirnog razgovora shvatićete da pretjerujete. Krizu nemojte doživljavati kao nešto dugoročno, jer već sutra bićete mnogo čvršći i veseliji.

Vodolija

Uradite nešto za sebe, čak i ako se osoba do čijeg mišljenja vam je stalo ne slaže s vašim planom. Mlađi članovi porodice iziskuju više pažnje. Posvetite im više vremena i ponudite im pomoć. Veče provedite u društvu prijatelja i uz partiju karata ili šaha. Očekivani poziv simpatije mogao bi izostati, ali vaša briga će biti bezrazložna.

Ribe

Ako osjećate potrebu da se maknete od svega i sredite misli, objasnite ukućanima da vam je samoća nužna. Razmislite u miru o problemu koji vas muči, a po potrebi razgovarajte s ljudima koji su upućeni u vašu problematiku. Mogli biste osjećati psihički umor i imati slabu koncentraciju pa će popodnevno spavanje biti poželjno.

Izvor: minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/dnevni-horoskop-za-01-05-2016/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])