Za ova 2 horoskopska znaka bi bilo bolje da prespavaju maj

Objavljeno: 30. 4. 2016 u 10:34h

Iako će donijeti poteškoće, maj 2016. godine biće blaži od prethodnih mjeseci.

Zapravo maj nosi ohrabrujuće vijesti, iz više razloga. Kroz prvih dvadeset dana maja povoljni aspekti između Jupitera (Velike Sreće), smještenog u Djevici, i planeta koje prolaze kroz znak Bika (Sunce, Venera i Merkur) donose talas optimizma. Sve će teći glatko i ako postoje prepreke i poteškoće, pristupićemo im opuštenije i naći riješenja.

Merkur je retrogradan sve do 22. maja 2016. godine, ali tokom svog retrogradnog hoda pravi povoljne aspekte. Donosi vijeću sposobnost analitičkog razmišljanja i konstruktivan pogled na razna pitanja. Pravo je vrijeme za razradu strategije, za ispravku grešaka, za pregovore i za iznošenje zamisli u novom svijetlu.

Jupiter nastavlja direktnim kretanjem 9. maja i donosi vam više snage. Pozitivna snaga Jupitera podržana je pozitivnim aspektima s planetama koje prolaze kroz znak Bika, ali isto tako i već prisutnim trigonom s Plutonom koji je na putu do najjačeg djelovanja (tokom jula).

Ali, Jupiter ima i nepovoljan uticaj koji donose negativni aspekti sa Saturnom, Neptunom i Marsom, što će se najviše osjetiti u privatnom životu.

Na makroplanu, razorna snaga Jupitera uticaće na stvari povezane s granicama, migracijama i internacionalnim poslovima i prevarama, komplikacijama vezanim za zakonska pitanja, obrazovanjem, religijom ili kulturom i zdravljem. Može čak uticati na pokretanje destruktivnih prirodnih fenomena. Može doći do pogoršanja tokom maja, posebno nakon 20. maja, kada brze planete (Sunce a zatim Venera) prolaze kroz znak Blizanaca, odakle prave nepovoljne aspekte sa Jupiterom (smještenim u Devici), Saturnom i Marsom (oboje smješteni u Strelcu) i sa Neptunom (u Ribama).

Mars nastavlja svoj retrogradni hod. Najopasniji je prolazak kroz znak Strelca, sa negativnim djelovanjem, kada se povezuje sa Jupiterom, Saturnom i Neptunom, i u trećoj nedjelji sa Suncem i Venerom. 27. maja Mars ulazi u znak Škorpije u svom retrogradnom hodu, gdje se osjeća bolje.

Ukratko, maj je zanimljiv mjesec koji donosi mnoštvo prilika, posebno u prvih dvadeset dana mjeseca. Ali, ima i riskantnu stranu, donosi poteškoće, najviše u posljednjih deset dana mjeseca, uglavnom između 20. i 27. maja.

BLIZANCI

Dosta je komplikovano, sa Marsom, koji je retrogradan i sa Saturnom u kući veza Blizanca, maj nije najpovoljniji mjesec za ljubav. U vezama ćete se suočiti sa problemima ili se može raditi o problemima iz okoline koji će uticati na vaš odnos. Možda će partner prolaziti kroz težak period. Kako bilo, stvari neće biti baš toliko loše kako se čini. U završnici će se sve srediti i smiriti. Jupiter će podržati Sunce, koje će ojačati Venera, planeta ljubavi i harmonije i Merkur, vladar Blizanaca. Biće novih prilika za ljubav. Stvari mogu postati zanimljivije krajem mjeseca kada Venera ulazi u znak Blizanaca.

VAGA

Zbog toga što je Mars retrogradan, u kući parova Vage, ljubavni život biti će pun neočekivanih događanja. Retrogradno kretanje nije prirodno i zato može donijeti neobične situacije koje mogu biti uzrujavajuće, nelagodne, frustrirajuće ili jednostavno iznenađujuće. Nije isključeno da neki stari i zaboravljeni problemi ponovn isplivaju na površinu ili da se u vašem životu pojavi osoba iz prošlosti. Postoji rizik od blokada i sukoba. Kako bilo, stvari se neće razvijati onako kako očekujete. S druge strane, Venera, planeta ljubavi i harmonije, nalazi se u 8. kući Vage i može da podstakne brige.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/za-ova-2-horoskopska-znaka-bi-bilo-bolje-da-prespavaju-maj/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot