Dnevni horoskop za 30.04.2016.

Objavljeno: 30. 4. 2016 u 08:05h

Ovan

Bićete veoma bliski s partnerom. Iskoristićete slobodno vrijeme i baviti se omiljenim aktivnostima. Svađa s bliskom osobom mogla bi vas podstaknuti na razmišljanje i natjerati vas da promijenite neke stavove i poglede na svijet, što će vas prilično pogoditi. Ako shvatite da to nije bilo namjerno, lakše ćete to i podnijeti.

Bik

Snažno ćete doživljavati zbivanja u porodičnom okruženju. Aktiviraće se pitanja i problemi vezani za rješavanje imovine, zajma ili dugovanja. Zasad ćete se morati pomiriti s polovičnim rješenjima. Partnerova realnost pomoći će vam da finansijsku situaciju realnije sagledate. Shvatićete da je bio u pravu što je insistirao na nečemu što ste odbijali.

Blizanci

Moguć je susret s osobom koju nedovoljno poznajete, a koja će vam zapeti za oko, jer se češće pojavljuje u vašem društvu. Želite li joj pristupiti, dan je odličan za upoznavanje. Osjetićete nalet kreativnog impulsa pa ćete uređivati stan, možda napraviti razmještaj ili ukrasnom sitnicom pridonijeti ljepšem ugođaju.

Rak

Vaša tvrdoglavost i nesposobnost da se prilagodite novonastalim okolnostima biće kamen spoticanja. Čak i kada vam razum bude savjetovao strpljenje, nešto će vas tjerati na brzoplete reakcije. Nemojte posuđivati novac i davati finansijska obećanja! Prema partneru ćete iskazivati ljubomoru, iako i sami znate da je bezrazložna.

Lav

Drugima će biti teško da prate vaš tempo. Stalno ćete nekud žuriti i neprestano tražiti nova iskustva i uzbuđenja. Očekuje vas poziv na zabavu ili putovanje na kojem ćete se s nekim zbližiti ili ostvariti nova poznanstva. Ako ste u vezi, intelektualni sklad će vam izmicati, ali vrući trenuci nasamo sve će izgladiti.

Djevica

Bićete aktivni i nećete podnositi pasivne ljude oko sebe, čak ni ukućane. Svima ćete podijeliti obaveze i nečim ih zaposliti. Svaki trenutak ispunićete korisnim aktivnostima. Isprobavaćete nove kulinarske recepte, ali i prihvatiti se malo težih poslova oko kuće.

Vaga

Iako nećete mnogo vremena provoditi u kući, porodično okruženje ispunjavaće vas zadovoljstvom. S najboljom prijateljicom ćete dijeliti utiske i informisati je o svemu što vam se događa. Bićete zadovoljni zbog osjećaja da ste riješili ljubavni problem. Mlađi će uživati u nečijoj naklonosti i maštati o zajedničkim trenucima nasamo.

Škorpija

Ljubavna veza mogla bi se naći u krizi, jer previše očekujete od druge strane. Razmislite o svojim stvarnim motivima prije nego što donesete neke odluke. Omogućite sebi miran dan, jer vam je odmor prijeko potreban. Oslobodite se dosadnih pojedinaca koji vas gnjave svojim problemima, a za vaše ni ne pitaju.

Strijelac

Sve ste popularniji u društvu. Raspoloženje će vam se naglo popraviti pa veče neće proći bez izlaska i noćnog provoda. Tokom dana posvetićete se svemu što ste zanemarivali, bilo da je riječ o kućnim poslovima, djeci ili ukućanima. Ako ste prekinuli ljubavnu vezu, shvatićete da se time nisu ugasile i vaše emocije.

Jarac

Ako neko slavi rođendan, pažljivo ćete mu odabrati poklon, prethodno se raspitujući kod prijatelja o ukusu i željama dotične osobe. U žaru strasti zaljubljeni bi mogli simpatiji poslati poruku s pozivom na kafu. Biće vam dosta čekanja i željećete ubrzati razvoj ljubavne situacije. Druga strana daće vam pozitivan odgovor.

Vodolija

Vaše misli biće usmjerene na planiranje putovanja, okupljanje rođaka, druženje i izlaske. Odlično ćete se snalaziti u komunikaciji pa ćete s lakoćom ostvariti poznanstva i simpatije. Neočekivani poziv ili srećan splet okolnosti nagovijestiće povoljne ljubavne promjene. Neizvjestan odnos pomiče se prema nečem konkretnom.

Ribe

Bližnji neće imati razumijevanja za vašu šutljivost i odsutnost. Teško će moći dokučiti vaše misli i osjećanja, a neki će pogrešno pomisliti da ste bahati. Zbog preosjetljivosti, smetaće vam buka i glasni razgovori. Život udvoje biće vam bitan pa ćete učiniti sve da biste ga poboljšali. Ipak, ako se budete previše trudili, počećete “gušiti” drugu stranu.

Izvor: Minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/dnevni-horoskop-za-30-04-2016/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot