Dnevni horoskop za 06.02.2016.

Objavljeno: 6. 2. 2016 u 09:09h

Ovan

Bićete skloni troškovima koje trenutno ne možete priuštiti. Bračni partner predstavljaće značajnu stavku vaših rashoda. Bilo da je u pitanju poklon za godišnjicu braka, rođendan ili finansijska pomoć koja mu je nužna u poslu, dodatni troškovi odraziće se na stanje na vašem računu.

Bik

Imaćete dovoljno snage i energije da konačno razriješite neke odnose i situacije. Tek kada to učinite, moći ćete slobodno i neopterećeno krenuti dalje. Zahvaljujući veselom i maštovitom partneru, dan će vam biti ljepši. U njegovom društvu dobra zabava je zagarantovana, a neće vam nedostajati ni uzbuđenja u spavaćoj sobi.

Blizanci

Ne dopustite da vas uvrijedi nečija dobronamjerna kritika ili nepromišljena izjava. Bićete osjetljivi i snažno reagovati na podražaje iz okoline. Razmislite kako ćete se najbolje opustiti i odmoriti. Izbjegavajte boravak u zatvorenim prostorijama!

Rak

Partner će vam nametati užurbani dnevni ritam. Obavljaćete neke poslove ili obaveze u njegovo ime, što će vas ljutiti. Nećete se moći dogovoriti ni oko sitnica. Svako će potezati na svoju stranu i prigovarati, ali niko neće nuditi konstruktivno rješenje. Ipak, nesuglasice ćete brzo izgladiti i to još večeras.

Lav

Bićete vođeni osjećanjima u svemu što budete radili. Ljubav će biti važna tema i inspiracija, bilo da ste zaljubljeni, odnosno u vezi ili ne. Otkrićete tajnu uživanja u malim stvarima, radovati se sitnicama i prepuštati se trenutku. Bićete realni i objektivni, nećete graditi kule u zraku i zanositi se vezom koja se ne može ostvariti.

Djevica

Od jutra ćete biti dobro raspoloženi. Osjetićete da vam se vraća optimizam i da stvari nisu tako mračne kako se vama još do juče učinilo. U blizini najmilijih pronaći ćete razumijevanje, svi problemi i sporovi biće izglađeni barem na neko vrijeme. Prijatelji ili rođaci koji žive u inostranstvu mogli bi vam doći u posjetu.

Vaga

Ako u vašoj vezi, odnosno braku ne cvjetaju ruže, mogući su značajni iskoraci ili barem pokušaji promjena. Na tapetu će se naći ozbiljne teme, uključujući i raskid odnosa. Ne donosite odluke naprečac, makar se radilo i o ljubavnom trokutu. Planetarna podrška pomaže da nađete izlaz iz krize, iako vam se tako ne čini.

Škorpija

Na vama svojstven blag i diskretan način bićete oni koji će u rukama držati konce ljubavnog i porodičnog života. Partner će biti izložen pojačanim pritiscima, naročito onim finansijske prirode. Znaćete ga opustiti i objasniti da su njegovi strahovi i sumnje pretjerani te da su odraz subjektivnog doživljaja, a ne stvarnog stanja stvari.

Strijelac

Dan je odličan za renoviranje stana i kupovinu namještaja, a naročito umjetničkih slika i skupih predmeta. Kućni poslovi i obaveze oduzimaće vam mnogo vremena, u čemu će vam pomagati i partner, odnosno ukućani i članovi rodbine. Bračne veze osvježiće odlazak u kino te smijeh i zabava.

Jarac

Ako ste slobodni, samoća vam neće predstavljati teret. Slobodne trenutke ispunićete zanimljivim sadržajima. Mnogo ćete se družiti i primati goste ili se posvećivati hobijima. Razmišljaćete o upisivanju na kurs umjetničkog ili kreativnog predznaka, a ako ste nekad svirali neki instrument, ponovo ćete ga uzeti u ruke.

Vodolija

Pomirićete se s nekim ljudima koji su prema vama bili zlonamjerni. Ipak, nemojte im se početi previše povjeravati – ­zadržite dozu opreza i dalje. Približavanje toplijih dana podstaknće vas da se zamislite nad svojim tijelom i počnete redovnije vježbati. Uspjeh će najviše zavisiti o tome koliko ćete u tome biti istrajni.

Ribe

Planete vam podižu energiju. Napokon su drugi spremni saslušati vas i poslati vam povratnu informaciju. Pravi je trenutak da pokrenete razgovor o osjetljivim temama i iznesete svoje prijedloge. Bliske osobe prepoznaće i više cijeniti vaš trud. Društveni život oslobodiće vas unutrašnje napetosti pa je izlazak više nego preporučljiv.

Izvor: minimagazin.info

 

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/dnevni-horoskop-za-06-02-2016/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])