Djevica je ljudski tornado, Lav gospodar vatre: Koja je vaša supermoć?

Objavljeno: 16. 1. 2016 u 10:30h

Prema tipičnim osobinama i afinitetima, svakom znaku možemo pripisati jednu supermoć!

Ovan – neograničena energija

Pripadnici ovog znaka lako bi mogli biti superjunaci, s posebnom moći koja se skriva u njihovoj neograničenoj energiji. Ta osobina izlazi na vidjelo čim imaju cilj koji jako žele da ostvare – to im daje snagu da se kreću brže od metka, preskaču zgrade, ne spavaju, ne jedu – sve kako bi dobili to što žele.

Jutro, podne, veče: Sat rođenja određuje vaše postupke i raspoloženja!

Bik – supersnaga

Ne kaže se uzalud „jak kao bik“. Da pripadnici ovog znaka imaju samo jednu moć, to bi definitivno bila supersnaga. Ona se odnosi i na fizičko i emocionalno odolijevanje izazovima i nošenje s teškim situacijama bolje od svih drugih pripadnika Zodijaka. Oni su zaista nesalomlivi, uistinu neslomivi.

Blizanci – mentalno snimanje

Pripadnici ovog znaka u svijetu superjunaka bi bili oni koji imaju nevjerovatnu sposobnost upiti ogromne količine informacija za nevjerovatno kratko vrijeme. Bilo da čitaju novine, prosmatraju ljude oko sebe ili nešto uče, njihova su mentalna energija i kapacitet mozga pravo čudo.

Rak – moć saosjećanja

Da pripadnici ovog znaka imaju jednu supermoć, to bi definitivno bila sposobnost nevjerovatne empatije koja ih odlikuje. Oni su sposobni da shvate i razumeju gotovo sve ljudske motive oko sebe, da se povežu sa svakim emotivnim stanjem i uopšteno uspostaviti vezu sa svakim čovjekom, biljkom ili životinjom na Zemlji.

Lav – gospodar vatre

Njihov vrući temperament udružen s moći koju dobija od sunca, pripadnike ovog znaka u svetu superjunaka bi lako pretvorio u gospodare vatre. Oni vatru mogu stvoriti iz ničega – samo ako se malo naljute, ali i jednakom brzinom ugasiti, plamenom zaštititi svoje bližnje ili obasipati neprijatelje ako im se približe.

Djevica – ljudski tornado

Brzina i intenzitet koja krasi pripadnike ovog znaka čim imaju neki cilj na pameti, u svijetu superjunaka pretvorila bi ih u ljudski tornado. Zahvaljujući sposobnosti razmišljanja pet koraka unapred, mogu uvesti pometnju u svoju okolinu i „poremetiti“ ih kao tornado, koji je otišao pre nego što je objasnio šta je htio – ali budite uvjereni da je to i dobio.

Vaga – mijenjanje oblika

Pripadnike ovog znaka krasi jedna vrla praktična sposonost – moć prilagođavanja. Kao superjunaci, oni bi bili u stanju mijenjati oblike i prilagoditi se svakoj situaciji, okolini ili ljudima. Ta njihova moć im omogućava da iskuse život kroz razne pozicije i oblike.

Škorpija – pronicatelj duše

Pripadnici ovog znaka u svijetu supermoći bi definitivno imali vještinu „čitanja“ tuđe duše. Zahvaljujući svojoj analitičnosti, logičkom zaključivanju i sposobnosti percepcije, oni bolje nego bilo koji drugi znak Zodijaka mogu već samo gledajući nekome u oči proceniti njihova osjećanja ili bol, koji je njihov cilj i šta zapravo jesu.

Strijelac – detektor laži

Pripadnike ovog znaka krasi sposobnost da vrlo lako „izvlače“ istinu iz nekog. Zato bi oni u svetu superjunaka definitivno bili ljudski „detektor laži“, ali do istine ne bi došli zahvaljujući merenju pulsa i promenama u ritmu disanja, već sitnim manipulacijama kojima sugovornika zavedu i nateraju da sam kaže svoje prave namjere.

Jarac – upravljači mislima

Pripadnike ovog znaka krasi nevjerovatna mentalna energija i upornost zahvaljujući kojima mogu upravljati drugima i njihovim odlukama. Tako bi oni u svijetu superjunaka bili kontrolori misli, koji pomnim taktikama umjeću ljudima ideje u mozak tako da pomisle kako su njihove sopstvene i sprovedu volju Jarca u djelo.

Vodolija – nestajanje

Pripadnici ovog znaka bi u svijetu supermoći bili oni junaci koji lako postanu nevidljivi. Njihova sposobnost nestajanja iz situacija koje im ne odgovaraju je zapanjujuća – ne samo fizički, već i psihički. Takva sposobnost nestajanja omogućuje im da „oblete“ svijet i upoznaju najrazličitije ljude i prođu kroz nevjerojatne situacije.

Ribe – tvorci svijetova

Sanjarske sposobnosti pripadnika ovog znaka i u realnom svijetu su poprilično nevjerovatne, tako da bi oni kao superjunaci bili neupitni tvorci svijetova koji ostvaruju svoje fantazije. Njihova mašta i kreativnost nema granica, pa bi lako bili vladari scenarija poput Matrixa ili futurističkih svijetova po svojoj volji.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/djevica-je-ljudski-tornado-lav-gospodar-vatre-koja-je-vasa-supermoc/||claudebot