Ovaj Zodijak je najveći prevarant u horoskopu: Žedne će vas prevesti preko vode

Objavljeno: 29. 11. 2015 u 12:14h

Površnost i dvoličnost su njihovo drugo ime. Jedan dan se oduševe nečim, drugi dan to pljuju, a treći su u stanju da se zakunu da nikada o tome nisu čuli ni riječi, a kamoli imali mišljenje. Naravno, riječ je o Blizancima.

Više izgovore laži, nego istine. Najčešće lažu za banalne stvari. Možete biti sigurni ako vam Blizanac kaže da stiže za 5 minuta, da još nije ni krenuo od kuće.

Toliko znaju da se zapetljaju u svoje laži da više niko ne može da ih raspetlja, a često zaboravi koga je za šta muljao, pa je brzo raskrinkan. Mnogo hoće, mnogo toga započnu, a ništa ne započnu do kraja.

Koncentracija i pažnja im je veoma kratkog roka, pa zato važe i za jedan od znakova koji najčešće varaju. Ako u klubu odete do toaleta i ostavite ga samog, nemojte se začuditi da vas je već zaboravio i pleše sa drugom djevojkom. Osjećaj odgovornosti nije nešto što poznaju, pa većinu njihovih obećanja okačite mačku o rep.

Oni nisu zli, daleko od toga, jednostavno su previše neorganizovani i vetropirasti da bi čovjek mogao da se osloni na njih. Vole da su u haosu i tako se najbolje snalaze. U poslu su rođeni prodavci jer svojom slatkorečivošću mogu kamili da prodaju pijesak. Blizanac će vas lako osvojiti svojom manipulacijom i lijepim riječima, ali ćete ga teško zadržati. Ipak, kada naiđe na pravu osobu koja će ga toliko zainteresovati da će poželjeti da se smiri pored nje, mijenja se priča…

Izvor: B92/cafe.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/ovaj-zodijak-je-najveci-prevarant-u-horoskopu-zedne-ce-vas-prevesti-preko-vode/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])