Usamljeni vukovi: Ova tri horoskopska znaka ostaće zauvijek sami

Objavljeno: 28. 11. 2015 u 13:34h

Kažu da niko nije rođen da živi sam, ali nekome je samoća trenutna faza a nekome, nažalost, stil života koji djelimično zavisi i od rasporeda planeta u trenutku nečijeg rođenja.

Otkrijte prema kome su zvijezde naklonjenije i dopuštaju im da uživaju u ljubavnoj sreći, a ko će najverovatnije ostati sam do kraja života.

Blizanci

Za pripadnike ovog vazdušnog znaka karakteristična je radoznala, gotovo dječija priroda. Upravo ta prevelika radoznalost ih tjera da istražuju svijet i da se upoznaju sa najrazličitijim osobama. U tome im pomaže njihova komunikativnost i što su prema ljudima uvijek prijateljski nastrojeni. Rijetko kad imaju bilo kakvu vrstu predrasuda pa ih upravo ta osobina često uvali u emotivne nevolje.

Za Blizance je karakteristično da za partnera nerijetko odaberu emocionalno nedostupnu ili osobu koja je već u vezi ili u braku. Ako je prvi slučaj u pitanju, u stanju su da enormno pate ali ne odustaju jer smatraju da će se druga strana ipak promijeniti.

Lav

Pravi predstavnik jednog vatrenog znaka – energičan, zabavan i dinamičan, tako da osvaja gdje god da se pojavi. Izuzetno su pričljivi pa privlače pažnju suprotnog pola, što im omogućava da ostvare svoju najveću želju – da budu obožavani i da im se dive.

Veze u koje ulaze su često isključivo seksualne prirode, iako druga strana nerijetko očekuje nešto više od toga. Lavovi su pravi srcelomci i ne vode mnogo računa da li će nekoga povrijediti, čak i kada je riječ o osobi sa kojom ima djecu. Međutim, kao po pravilu, i za njega se uvijek nađe neko ko je fatalan. Tada je u stanju da toj osobi ponudi cijeli svijet, da joj priređuje najluđa iznenađenja i iskazuje svoju ljubav na vrlo neobične načine. Koliko god da je ta veza intenzivna i puna strasti, Lav na kraju najčešće ostaje potpuno uništen, jer druga strana ne može da podnese njegovu impulsivnost, ishitrene odluke i preterani avanturizam.

Vodolija

Pripadnici ovog vazdušnog znaka su izuzetno inteligentni i elokventni, što u kombinaciji sa njihovim neospornim šarmom čini da su gotovo neodoljivi. Međutim, to u njihovom slučaju najčešće nije preduslov da budu srećni i emotivno ispunjeni.

Koliko god da znaju dobro da posavjetuju druge po pitanju ljubavnih problema, toliko sami srljaju u propast. Uvijek slušaju srce i često se upuštaju u veze sa onima koji nisu pogodni za kvalitetan emotivni odnos. Iako je Vodoliji to od starta jasno, njena hazarderska priroda tjera je da ostane u toj priči jer je zanima šta će biti na kraju.

Uopšte ne umiju da taktiziraju, a partneru se predaju ne 100 već 200 posto. Čak i kad uđe u neku iole normalnu emotivnu priču, njenom partneru najčešće smeta njeno slobodoumlje i što na svet gleda drugačijim očima u odnosu na većinu ljudi. Kad osjeti da druga strana pokušava da je zarobi i sputa, jedno vrijeme možda i pokuša da se prilagodi, ali najčešće bježi glavom bez obzira.

Izvor: NN

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/usamljeni-vukovi-ova-tri-horoskopska-znaka-ostace-zauvijek-sami/||claudebot