Dnevni horoskop za 13.10.2015.

Objavljeno: 13. 10. 2015 u 08:27h

Ovan

Teško vam je realno sagledati saradnike, ali čvrsti ste i odlučni. Energično ćete se suprotstaviti svima koji vas napadaju. Teškoće u najbližem okruženju razbiće vam neke iluzije. Igrajte na sigurno i budite uporni u stvarima koje vas jačaju. Ukoliko potpisujete dokumente ili ulazite u parnicu, dva puta provjerite šta vam je činiti.

Bik

Istaknuto polje novca pridonijeće porastu vaših materijalnih apetita. Bolje ćete zarađivati, a na vidiku su i neki honorarni poslovi koji će popraviti vašu novčanu situaciju. Mogli biste doznati neke stvari o partneru koje vam se neće svidjeti. ipak, čak iako se dobijene informacije potkrijepe vaše sumnje, ne zalijećite se sa zaključcima.

Blizanci

Imaćete mogućnost da utičete na neke ljude ili situacije pa ne odgađajte bitne razgovore. Kreativnost i originalnost biće vam na visokom nivou pa ćete moguće probleme rješavati izrazito spretno. Ljubavni život donosi nova uzbuđenja, ali sve se još uvijek odvija platonski. Ne brzajte, neka vrijeme napravi svoje.

Rak

Ako adaptirate svoj životni prostor, izvodićete razne kombinacije kako biste prošli što jeftinije. Ipak, pripazite da se na kraju ne desi da majstore preskupo platite. Ljubavni odnos biće poremećen obostranom ljubomorom. Da biste ostvarili što bolji sklad, pomoći će vam veća popustljivost i prihvatanje partnerovih mana.

Lav

S više zanimanja učestvovaćete u javnom i kulturnom životu. Mnogo ćete čitati i posjećivati internetske portale. Dan je pogodan za studente, za sve koji pohađaju kurseve ili se bave medijima. Šef bi vam mogao pružiti priliku da se oprobate u novim projektima ili će vam ponuditi mogućnost odlaska na usavršavanje.

Djevica

Na pragu ste velikih odluka koje će odrediti pravac vašeg ljubavnog odnosa. Partner bi vas mogao staviti pred gotov čin i tražiti da se izjasnite glede zajedničke budućnosti. Biće mu važno da zna može li na vas računati. Dobre vijesti nekima od vas stižu na finansijskom planu. Mogući su dobici od starih zasluga ili uspješno vraćen dug.

Vaga

Nešto bi se moglo jako brzo odigrati, bilo da je to željeno zaposlenje, odlazak na značajan put ili uspješno ulaganje. Ako ste u braku ili imate vezu, potrudite se da podignete vaš odnos na viši nivo i pretvorite je u nešto više od pritiska odgovornosti. Energiju nemojte trošiti na svađe nego na ljubav i nježnosti.

Škorpija

Pokušajte što manje razmišljati o greškama ili o nečemu što ste propustili. Grižnja savjesti najmanje je što vam treba. Za ljubavnog partnera bićete nedokučivi. Možda u vama otkrije neku novu osobinu ili manu pa će biti iznenađen kako mu je to cijelo vrijeme promicalo. Pripazite na zdravlje i pazite se u saobraćaju.

Strijelac

Iako će vaše aktivnosti biti u većoj mjeri usmjerene na posao, novac i obrazovanje, to ne znači da nećete razmišljati i o ljubavi. Upravo suprotno – mogli biste donijeti važne ljubavne odluke. Osjećaćete da je kucnuo trenutak da riješite problematične situacije, raščistite odnose s nekim ljudima i postavite temelje za predstojeće dane.

Jarac

Bićete osjetljivi i zatvoreni u sebe, a zbog neraspoloženja teško će vam pasti tuđe brige i problemi. Ma koliko se trudili, bližnji neće lako dokučiti šta želite i osjećate. Nemojte držati sve u sebi, otvoreno recite s čim niste zadovoljni. Ne preuzimajte na sebe veće obaveze – godiće vam tiho okruženje, čak i potpuna izolacija od ljudi.

Vodolija

Poslovne okolnosti ići će vam na ruku, a šefovi biti zadovoljni vašim učincima. Bićete u stalnom pokretu, žuriti na sastanke i spretno, iako ne i bez teškoća, savladavati obaveze. Planete vas vode u ljubavne pobjede, ali vas u istinskom prepoznavanju sreće sprečava sumnjičavost. Oprez je u svemu dobrodošao, ali nemojte pretjerivati.

Ribe

Izlazite iz stresnog razdoblja. Ipak, trebaće proći još neko vrijeme prije nego se dobri događaji zahuktaju. Ljubavni život bitno će se poboljšati, iako je moguće da ćete zbog poslovnog stresa biti netrpeljivi prema partneru. Ako ste mlađi biće istaknuta potreba za promjenom. Prijatelji i partner neće moći pratiti vaš ritam.

Izvor: minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/%ef%bb%bfdnevni-horoskop-za-13-10-2015/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot