Dnevni horoskop za 03.10.2015.

Objavljeno: 3. 10. 2015 u 08:06h

Ovan

Pokazaćete se vrlo mudrima u rješavanju partnerovih problema. Priznaće vam da ga stalno nečim ugodno iznenađujete. Dio dana posvetićete učenju, prikupljanju informacija i istraživanju, a u tome ćete biti vrlo uspješni. Ako dan provodite na mjestu gdje cirkuliše puno ljudi, pripazite na svoje vrijedne stvari.

Bik

Dan provedite aktivno, jer višak energije negdje morate izbaciti. Ako organizujte okupljanje ili pozivate prijatelje na večeru, dobra zabava i raspoloženje su neupitni. Samci, nemojte se zatvarati u kuću. Nabacite zavodnički osmijeh i krenite u osvajanje.

Blizanci

Bićete privlačni i zavodljivi. Uživaćete u izrazima simpatija drugih, flertu i zavođenju. Znaćete se postaviti u svakoj situaciji. Uspješno ćete otkloniti sumnje koje su se uvukle u vaš ljubavni odnos. Potrebe drugih stavljaćete ispred svojih. Pomagaćete djeci u učenju ili brinuti oko starijih i bolesnih ukućana.

Rak

Ne preuzimajte na sebe naporne obaveze, jer čim ih prihvatite shvatićete da ih nemate volje privesti kraju. Kućnog mira nećete imati. Mogli bi vam banuti gosti koje biste najradije izbjegli. Izvjesna je iscrpljenost i slabost pa, ako ne morate na put ili večernji izlazak, radije ostanite kod kuće i odmorite.

Lav

Ako ste planirali miran dan koji ćete provesti pred televizijskim ekranom ili baveći se hobijem, tako neće ispasti. Prijatelji će vas nagovarati na izlazak i uspjeće u tome. Ako vam dolaze gosti, očekuje vas ugodno druženje s onima koje niste dugo vidjeli. Ako ste u vezi, uživajte u ljubavi i nastojte da unaprijedite kvalitet odnosa.

Djevica

Odnosi s bližnjima nalagaće povećani oprez. Osjetljivi ste i iscrpljeni privatnim problemima ili vas muče poslovne brige. Sve to može se odraziti i na vaše raspoloženje pa ćete niti podložni tmurnim mislima. Ukoliko se ne budete odmarali ili našli trenutke samo za sebe, nećete imati snage za sve obaveze koje vas očekuju.

Vaga

Osjećaćete se privlačno i zavodljivo. Pravi je trenutak da nadoknadite propuštene ljubavne prilike i spoznate snagu svojih emocija. Ako održavate vezu na daljinu, moguće je ugodno iznenađenje koje će vam prirediti partner. Ukoliko planirate večernji izlazak, šokiraćete prijatelje svojim neobičnim, ali originalnim odjevnim kombinacijama.

Škorpija

Razmišljanje o obavezama vezanim za plaćanje računa, nabavku namirnica i čišćenja kuće neće vam baš lako pasti. Da možete, najradije biste drugima prepustili da sve odrade umjesto vas. Neke očekuju povećani troškovi – možda vas je neko pozvao na svadbu ili neko od ukućana ima rođendan.

Strijelac

Neaktivan način života činiće vas nervoznima – imaćete osjećaj da nešto propuštate ili da će se nešto bitno dogoditi bez vas. Međutim, ako se odazovete pozivu za izlazak, upoznavanje novih ljudi biće vam dosadno i zamorno. Shvatićete da vam je najbolje u društvu starih prijatelja s kojima ste najopušteniji.

Jarac

Udaljavanje od svakodnevnice omogućiće vam uzbudljiviji odnos s partnerom. Zbog toga nemojte ostati u kući, nego se zaputite u šetnju ili posjetite zajedničke prijatelje i rodbinu. Popularnost će vam naglo porasti pa će vaš mobilni telefon i elektronska pošta biti zatrpani pozivima na razna druženja i zabave.

Vodolija

Bićete razigrani. Privučeni vašom pozitivnom energijom, mnogi će s vama rado popričati na kafi. Mlađi će se odlično provesti u društvu, a nije isključeno ni da upoznaju osobu koja će ih privući neobičnim izgledom. Odnosi s djecom biće nepresušno vrelo inspiracije. Njihovi uspjesi i male pobjede i vas će podsticati na dodatni trud.

Ribe

Partnerovi poslovni problemi pridonose napetosti u vašem bračnom odnosu. Nemojte mu previše zamjeriti ako u poslednje vrijeme nije prisutan u kući, jer očigledno ima dobre razloge. Današnji dan provedite zajedno, pokušajte mu malo više ugoditi. Nemojte dopustiti da vam roditelji govore šta i kako nešto trebate uraditi.

Izvor: minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/dnevni-horoskop-za-03-10-2015/||claudebot