Dnevni horoskop za 19.09.2015.

Objavljeno: 19. 9. 2015 u 07:04h

Ovan

Nedostatak zanimanja udaljiće vas od društvenih zbivanja. Bićete usmjereni na sebe i svoje interese. Lako ćete zaploviti svijetom mašte, prepuštajući se sanjarenjima. Sanjaćete intenzivne i vrlo živopisne snove koji bi vam mogli i uznemiriti.

Bik

Izbjegnite porodične rasprave, jer vas nikuda neće voditi. Možda ste premalo s ukućanima pa su vam neke stvari promakle. Kućne obaveze ćete zanemarivati, a kritike ukućana uopšte nećete doživljavati. Razmišljaćete kako obezbijediti novac za popravke u kući ili za nadogradnju nove prostorije.

Blizanci

Ako osjećate da niste potpuno sigurni u svoj ljubavni izbor, prepustite se osjećajima koji će vam biti najbolji vodič. Razmišljaćete o preuređenju stana ili kupovini novog namještaja. Nemojte se upuštati u troškove ako prije toga niste dobro proanalizirali svoju finansijsku situaciju. Zaljubljeni bi mogli dobiti mali poklon od svoje simpatije.

Rak

Potreba za lijepim okruženjem podstaknuće vas na manje poduhvate u domu. Svoje vještine iskazaćete domišljatim razmještajem ili zanimljivo ofarbanim zidovima. Mlađima će odgovarati druženje i izlasci, naročito kada je riječ o mjestima na kojimg mogu biti u blizini osobe koja im se sviđa. Nije isključeno da vas druga strana primijeti.

Lav

Partner će se u vašoj blizini osjećati sputano. U slučaju da poželi iskazati svoje mišljenje, uskakaćete mu u riječ povišenim tonom. Izgubiće strpljenje pa pazite da se sve ne pretvori u žučnu svađu. Možda niste ispoštovali neke vaše ranije dogovore.

Djevica

Dan je odličan za rješavanje nesporazuma s rodbinom ili prijateljima. Raspravite o onome što muči vas ili nekog od njih. Samci, imaćete sreće u osvajanju – krenite u akciju i ohrabrite drugu stranu otvorenijim iskazivanjem naklonosti. Ako namjeravate putovati, budite oprezni u večernjim satima kada bi vas mogao shrvati umor.

Vaga

Samo naizgled ćete biti usmjereni na svakodnevne obaveze. Ipak, najbliži će primjećivati promjene u vama koje će uslijediti nakon donošenja nekih odluka. Promišljenošću i maštovitošću možete unaprijediti odnose s ljudima. Bitni su vam partnerova podrška i bliskost, bez kojih nećete moći djelovati na bilo kojem životnom području.

Škorpija

Nećete moći ni pomisliti na odmor, jer ćete biti pozvani u društvo ili na neku proslavu. Provodićete ugodne trenutke s partnerom, bilo udvoje ili u društvu. Slobodni će uživati u načinu na koji se odvija novo poznanstvo, a naročito u komunikaciji. Mnogo sličnih životnih situacija stvaraće utisak da se radi o sudbinskoj vezi.

Strijelac

Planovi vam se neće ostvarivati na predviđeni način, a i neraspoloženje ukućana pridonijeće vašem nemiru. Neko bi vam se mogao udvarati ili ćete se spojiti s bivšom simpatijom, što baš i nije preporučljivo. Mogli biste prolaziti kroz iste problematične situacije koje su jednom već bile uzrok prekida veze.

Jarac

Bićete omiljeni među prijateljima i u porodičnom okruženju. Dan će biti ispunjen brojnim obavezama, ali uspješno ćete ih privesti kraju. Koncentracija i pamćenje biće vam odlični. Znaćete se zabavljati, ali i podići raspoloženje onima koji ne dijele vaš entuzijazam. Nekome ćete pomoći nesebičnim djelovanjem, ali i savjetima.

Vodolija

Partneru pružite još jednu priliku, posebno ako se ne radi o nekom većem problemu. Dobro ćete učiniti ako se povučete i ne kontaktirate s ljudima koji vam nisu prijeko potrebni. U protivnom će vas iscrpiti svojim pričama i žalopojkama. Ne dopustite da bilo ko na vas vrši pritisak ili da vas opterećuje problemima lične prirode.

Ribe

Mozak će vam raditi punom parom pa ćete s lakoćom pamtiti mnoštvo informacija. Dio dana posvetićete istraživanju ili “krstarenju” po internetu, tražeći informacije koje vas zanimaju. Pobraćete simpatije ljudi s kojima ćete dolaziti u kontakt. Mogli biste kontaktirati s osobom iz daljine, koja će vas uskoro i posjetiti.

Izvor: Minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/%ef%bb%bfdnevni-horoskop-za-19-09-2015/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])