Mjesečni horoskop: Šta nas čeka ovog septembra

Objavljeno: 1. 9. 2015 u 15:29h

Ovnove i Bikove čeka nova ljubav, Blizanci i Rakovi će se napokon uozbiljiti kada je posao u pitanju. Pročitajte šta čeka Lavove, Djevice i ostale horoskopske znake tokom septembra 2015.

Ovan

Ljubav

Ovog mjeseca očekujte promjene na ovom polju. Konačno ćete moći da krenete u naprijed, da se posvetite partnerskim odnosima kako treba. Nećete više biti opterećeni prošlošću. Promjene će početi da se događaju već od 7. septembra. Ako ste u vezi, očekujte bolju komunikaciju sa partnerom, a ako niste zauzeti, bilo bi dobro da se družite više sa novim osobama jer ćete tako najprije upoznati i novi ljubav. Skloni ste flertu, ali ne bi trebalo da se na tome sve završi.

Posao

Što se tiče posla, ovog mjeseca ćete biti vrijedni i zadovoljni uspjehom. Odličan je mjesec za saradnju sa novim kolegama, naročito od 22. septembra. Potrudite se da se ne zamerate nadređenom, bez obzira na to što vam postavlja mnogo zahtjeva. Organizujte se bolje i sve ćete stići, a nagrada Vam sleduje.  Ovog mjeseca ćete osjetiti olakšanje što se tiče novca koji. Moguć priliv novca koji odavno očekujete. Ne pozajmljujte ni od koga, ni bilo kome novac.

Zdravlje

Pazite šta jedete. Smanjite unos slatkiša, prijeti vam višak kilograma.

Bik

Ljubav

Dobro se osjećate u svojoj koži i to će svi primijetiti. Pojaviće se neke nove šanse za ljubav, ali ste Vi sada toliko pasivni da ništa ne primjećujete. Zato, ako želite da se nešto desi na tom polju – trgnite se! Ne propuštajte prilike, jer Vam je zaista pozitivan period za zabavu, izlaske, druženja i upoznavanja. Zauzeti Bikovi su skloni svađama sa partnerom, naročito oko novca. Držite do sebe, ali ne budite previše ponosni da ne pokvarite dobar odnos sa partnerom, samo zbog stresa koji je prolazan.

Posao

Smireniji ste dosta što se tiče novca. Shvatate da ne zavisi sve samo od Vas, pa se i ponašate u skladu sa tim. Dajte sve od sebe da bude sve perfektno urađeno. Kompromisi su mogući oko svote novca koju treba da naplatite, ali ne umanjujte svoje zasluge. Bitno je da se dobro organizujete i da ne preuzimate na sebe obavaze koje ne možete da odradite. Nemojte se preforsirati, budite umjereni.

Zdravlje

Pijte više tečnosti, nemojte da zaboravite na to. Premor.

Blizanci

Ljubav

Racionalniji ste nego inače. Potrudite se da održite takvo stanje. Potrebno je da shvatite da morate da imate mir u vezi. Komunikacija sa partnerom se poboljšava, tako da će ovog mjeseca sve biti u redu. Slobodni, možete upoznati više zanimljivih osoba, ali tek od posljednje nedjelje mjeseca je dosta bolje stanje za početak neke veze.

Posao

Najbolje bi bilo da ne uplićete previše emocije u sve što radite, jer od toga nema koristi u ovom periodu. Pokušajte da uvidite svoje zasluge i da budete ponosni na poslove koje ste odradili, ali i da tražite ono što ste zaradili i što Vam pripada. Promijenićete neke stavove o poslu, što je dobro. Provjerite dokumenta nemojte ništa da improvizujete. Rad noću nije dobar ovog mjeseca.

Zdravlje

Mogući su problemi sa pritiskom, zato pazite šta jedete i pijete.

Rak

Ljubav

Konačno ćete imati više vremena za sebe i za partnera. Od polovine ovog mjeseca će se veza stabilizovati i neće više biti tegobnih odnosa. Potrudite se da ugodite sebi, partneru, ali ne vraćajte se na stare priče, jer to nije dobro u ovom periodu. Gledajte samo sadašnje stanje.

Posao

Previše trošite, ali i previše radite. Imate dosta planova, ali su potrebna ulaganja ovog mjeseca da biste bili uspješni. Komunikacija sa kolegama i saradnicima je jako važna. Moguća su putovanja zbog posla. Morate se dovesti u red, ne možete više samo da planirate, a da ništa ne realizujete. Budite odgovorniji. Dosta energije ulažete u posao, ali od 7. septembra će se situacija dosta poboljšati.

Zdravlje

Ne prejedajte se. Problemi sa varenjem.

Lav

Ljubav

Venera i Mars “šetaju” po Vašem znaku i donose obilje događaja i prilika, pa ni sami ne znate kako da se izborite sa tim. Od 7. septembra ćete konačno znati šta želite od veze u kojoj ste sada. Možda ćete se vratiti nekome iz prošlosti. U svakom slučaju, rešite sve emotivne nedoumice do 17. septembra, jer Vam od tada prijete konfuzija i slabije fokusiranje.

Posao

Dobro Vam ide, ali i mnogo radite. Bilo bi sjajno kada bi zarada bila proporcionalna poslu koji obavljate. Nekada previše energije ulažete u posao, naročito ovog mjeseca, a zaboravljate da nije život samo posao. Čuvajte sebe, radite samo ono što morate.

Zdravlje

Problemi sa leđima koje ste imali do sada, napokon će biti manji, kao i sa kostima uopšte.

Djevica

Ljubav

Od druge nedjelje septembra ćete malo jasnije moći da sagledate sve što se tiče vaših emocija. Najbitnije je da će se neke zablude riješiti, da nećete više biti neraspoloženi i da se nećete zadržavati u odnosu koji je neiskren i nejasan. Možete sebi priuštiti avanturu ili tajnu vezu, ako je to ono što Vam treba, ali ne planirajte ništa više sa tom osobom. Najbolje je da do kraja mjeseca uživate u svojoj slobodi, a zauzeti – dajte malo prostora sebi i partneru, ne morate svuda da idete zajedno.

Posao

Potrudite se da se okrenete saradnji sa drugima. Biće bolja situacija što se tiče novca, već od 22. septembra. Ne dozvolite da vam drugi pričaju šta i kako treba da radite, to Vi sami znate najbolje. Od 17. septembra će biti bolje stanje na poslu. Sve će ići kako treba, svojim tokom.

Zdravlje

Od druge polovine mjeseca ćete se osjećati mnogo bolje. Mogući problemi sa cirkulacijom.

Vaga

Ljubav

Ukoliko ste zauzeti, najbolje bi bilo da sa partnerom izlazite što više, da putujete i tako uneste živost u vašu vezu. Bitno je da Vam ne bude dosadno. Nemojte pokazivati da ste previše ljubomorni, jer može doći do rasprava sa partnerom koje se neće dobro završiti. Slobodni, možete upoznati neku zanimljivu osobu preko prijatelja ili interneta, nemojte propustiti tu priliku.

Posao

Ozbiljniji ste nego inače, ali niste baš poletni. Najradije biste samo pričali o poslu i žalili se jer nemate dovoljno vremena i energije da uradite sve što ste planirali. Ne brinite, dobar je period, već od druge polovine mjeseca će se stvari poboljšati. Neki planovi od prije mogu početi da se ostvaruju. Neće više biti toliko prepreka. Potrebno je samo da kad Vam neka osoba bude predložila saradnju, da to prihvatite, da se ne dvoumite mnogo.

Zdravlje

Spavajte više. Odmor vam je potreban ovog mjeseca.

Škorpija

Ljubav

Ovog mjeseca Vam baš neće cvetati na polju ljubavi, ali pokušajte da ne razmišljate mnogo, već da ćutite i sačekate bolje aspekte. Ne analizirajte previše, samo budite realniji. Nije dobro da se nervirate oko nekog ko neće više biti u Vašem životu. Raščišćavanje sa prošlošću je gotovo zaključno sa 7. septembrom, a onda idete dalje. Samo budite smireni, ne vjerujte laskavcima ovog mjeseca. Neka osoba do koje Vam je stalo je neiskrena prema Vama.

Posao

Imate osjećaj da morate da budete ozbiljniji nego inače. Dobro isplanirajte svaki sljedeći korak. Budite oprezni kada se otvarate drugima, najbolje je da ništa ne pričate dok ne budete sigurni u realizaciju plana. Mogući su problemi na poslu jer imate previše obaveza, ali neka mlađa ženska osoba može biti od pomoći od druge nedjelje septembra.

Zdravlje

Nervozni ste i mogući su problemi sa spavanjem.

Strijelac

Ljubav

Što se tiče veza najbolje bi bilo da se ne opterećujete previše. Bez obzira na to da li ste slobodni ili zauzeti, dostojanstvo mora da bude na prvom mjestu. Ne budite ishitreni, sačuvajte “dobar glas” o Vama. Do kraja prve nedjelje septembra je moguć kontakt sa osobom iz prošlosti, ali bi najbolje bilo da svako viđanje odložite za kasnije, sem ako ne želite da opet budete sa tom osobom. Skloni ste flertu, a preko prijatelja možete upoznati nekog novog.

Posao

Od polovine septembra će Vam poslije jednog dužeg usporenijeg perioda krenuti posao. I to veliki projekti. Kao neko ko sve planira na veliko, mogli biste lako da napredujete i da ostvarite neke svoje ideje baš sada. Neka osoba koja nije iz Vašeg mjesta može Vam pomoći u tome, ali može to biti čak i stranac. Bitno je samo da ne brzate, nego da sačekate pravi trenutak. Malo više obraćajte pažnju na detalje. Ne budite nemarni.

Zdravlje

Ne unosite previše šećera u organizam, pazite šta jedete.

Jarac

Ljubav

Od druge nedjelje ovog mjeseca će se popraviti situacija što se tiče ljubavi i veza. Nećete više gedati šta je bilo, nećete se vraćati unazad. Jako ste strastveni, pa su avanture moguće, bilo da ste zauzezi ili slobodni. Pazite šta radite, jer neki ljudi ne mogu da budu diskretni, pa “izleti” mogu biti pogubni za Vas.

Posao

Ovog mjeseca ćete biti prilično zadovoljni poslom. Lako ćete stupati u kontakte sa drugima, lako ćete ostvarivati saradnju. Pazite da veće poslove provjerite sa advokatom. Od treće nedjelje septembra će posao procvjetati, ali pazite da ne dođe do problema sa nekim obavezama od prije koje niste završili. Provjerite do tada da ne postoje neki zaostali računi ili nezavršeni poslovi.

Zdravlje

Mogući su problemi sa disanjem – alergija ili prehlada.

Vodolija

Ljubav

Drage Vodolije, Vama je i dalje veoma zanimljivo. Partner se lomi oko Vas, ako niste primijetili. Zato, potrudite se i Vi malo, ako Vam je stalo do te veze, ili se povucite fer i otvoreno. Slobodne Vodolije će od druge nedjelje ovog mjeseca moći da upoznaju neku osobu koja će im biti zanimljiva, ali je bitno da ne uletite u vezu samo zbog strasti i zato što Vam je dosadno.

Posao

Bićete napeti zbog posla ovog mjeseca. Imate osjećaj da drugi sve rade bolje i brže od Vas. Ne opterećujte se toliko rokovima, već se fokusirajte na kvalitet onoga što završite. Budite spremni na kompromise, saslušajte kolege, niste uvijek samo Vi u pravu. Od polovine mjeseca ćete biti vrijedniji i Morateda se uozbiljite i da počnete da vodite računa o detaljima.

Zdravlje

Osjetljivi ste. Bolja situacija Vas očekujte od posljednje nedjelje ovog mjeseca.

Ribe

Ljubav

Potrudite se da partneru pružite što više lijepih trenutaka. Obaveze koje imate mogu da sačekaju. Ne bi trebalo da stavljate posao na prvo mjesto. Možete ići zajedno na neki put. Ukoliko ste slobodni, nećete moći da se odlučite sa kim želite da budete, jer Vam se više osoba sada udvara i dopada.  Najbolje bi bilo da gledate pored koga imate najveću slobodu, jer Vam je to najpotrebnije sada.

Posao

Dajete sve od sebe na poslu i to je sjajno. Prve nedjelje ovog mjeseca ćete biti pomalo nezadovoljni jer ne nailazite na priznanja kakva očekujete, a već od druge nedjelje će sve biti u redu. Poboljšaće se saradnja sa kolegama. Ovog mjeseca je važno da budete spremni na saradnju, da uvažite druge i da ne stavljate sebe uvijek na tron. Pokažite drugima da ih cijenite. Poslovni partner Vas može dobro posavjetovati. Moguća saradnja sa inostranstvom.

Zdravlje

Napeti ste i dalje. Bavite se sportom.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/mjesecni-horoskop-sta-nas-ceka-ovog-septembra/||claudebot