Dnevni horoskop za 09.07.2015.

Objavljeno: 9. 7. 2015 u 08:22h

Pročitajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

Ovan

Pozitivnije ćete razmišljati i mudrije postupati. Jedan događaj navešće vas da razmislite o sebi, svom karakteru i promijenite ponašanje prema poslovnom ili ljubavnom partneru. Osoba ženskog pola mogla bi odigrati važnu ulogu prilikom donošenja poslovne odluke. Poslušajte je, njoj neće promaknuti ono što promiče vama.

Bik

Odvojite privatni život od poslovnog. Ne povjeravajte svoje intimne probleme kolegama s posla i ne opterećujte ukućane svojim odnosom sa šefom. Iscrpljenost i umor biće razlog vaše preosjetljivosti. Bolje ne testirajte prag svoje izdržljivosti. Manje važne dogovore i zadatke prebacite za neki drugi dan, kad će okolnosti biti povoljnije.

Blizanci

Organizujte se, uhvatite se u koštac s izazovima – iznenadićete se dobrim rezultatima! Ne dajte se omesti od onih koji vas žele sputati. Uradite sve što ste zamislili. Ostvarite želje, progurajte svoje ideje, osvojite onoga ko vam se sviđa! Ljubavni život sve je dinamičniji i mnogi među vama će se ovih dana zaljubiti.

Rak

Mogli biste češće posezati za cigaretama ili sredstvima za smirenje. U borbi protiv stresa najviše će vam pomoći razgovor sa bliskim prijateljem. Redovnim uzimanjem vitamina, pravilnom ishranom te smirenim pristupom problemima, zaobići ćete mnoge teškoće. Slobodnima raste vjerovatnost romantičnih susreta.

Lav

Partner će vam izlaziti u susret, posebno ako ste prezaposleni. Možete računati na pomoć najbližih iako je riječ o pomoći u kući ili brizi o djeci. Poslovni sastanci biće uspješni. Inostranstvo, odnosno dešavanja vezana za udaljena mjesta i osobe koje tamo žive biće značajnija nego inače. Zdravlje vam je sve bolje.

Djevica

Osjetićete potrebu za mirnijim načinom života. Više vremena provodićete u kući, uz knjigu, televizor i razne misli koje će se nemirno isprepletati u vašoj glavi. Postaćete nedostupni određenim osobama. Situacija na poslu postaće dinamična. Nećete stići baš sve što planirate, zato smanjite obaveze. Zdravlje vam može biti osjetljivo.

Vaga

Govorićete jedno, a raditi drugo. To će proizlaziti iz želje da nešto zadržite kao što je bilo dosad, ali već ste odavno shvatili da je promjena neminovna. Ono što ćete željeti svim srcem izmicaće vam iz ruku. Razlog tome može biti nemogućnost iskrenog razgovora. Previše ste na raspolaganju drugim ljudima, što vas iscrpljuje.

Škorpija

Mnogo pažnje posvećivaćete svom izgledu. Pazićete kada i šta oblačite, njegovaćete svoje tijelo i kosu, a pazićete i šta jedete. Neki će danas obaviti preglede i riješiti se straha od dijagnoze. Obavljaćete mnogobrojne poslove po kući i to vas neće iscrpljivati. Nasuprot, ispunjavaće vas zadovoljstvom.

Strijelac

Potrebe vaše djece biće velike, ali ništa vam neće biti teško učiniti. Sa mnogo ljubavi ispunjavaćete želje najbližih i uživati u davanju. Samci – simpatija vam se čini nedodirljiva, ali strpite se još malo. Nešto se odvija u vašu korist, ali to će se razotkriti tek za koji dan. Budite strpljivi i pričekajte da se okolnosti spontano razviju.

Jarac

Kućne obaveze mogle bi vas previše iscrpiti pa organizujte poslove prema važnosti, a dio dana posvetite i druženju s ukućanima. Nemojte sebi natovariti previše obaveza i vodite računa o tome da su vam opuštanje i zabava prijeko potrebni. Potisnite loše slutnje koje vas muče, posebno ako nemate realnu osnovu za brigu.

Vodolija

Sposobnost brzog donošenja zaključaka i verbalne vještine, pomoći će vam u situaciji u kojoj će vas neko pokušati gurnuti na marginu dešavanja. Bićete veoma snalažljivi, kako u razgovorima, tako i u radnim aktivnostima. Ako ste vozač ne pretjerujte sa brzom vožnjom, poštujte saobraćajne znakove i pazite gdje se parkirate.

Ribe

Nećete moći uticati na tok dešavanja, ali ćete imati mogućnost da utičete na donošenje odluka. Postavite se odlučno, čak i ako se tako ne osjećate. Ne dopustite da vas neko uvuče u svoje probleme ili da vas stavi u položaj da ih vi riješavate. Neko će od vas zatražiti novac, što ćete teško moći odbiti, jer se radi o nekom vama bliskom.

Izvor: minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/dnevni-horoskop-za-09-07-2015/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])