Brutalni astro: Ovo su najgore osobine svakog znaka

Objavljeno: 9. 7. 2015 u 12:17h

Pročitajte jedan od najsurovijih horoskopa koji bez dlake na jeziku otkriva najveće mane svakog znaka.

Ovan

Voli žene, ali ih često gleda samo kao seksualne objekte, a čim “završi posao” okrenuće se i otići zadovoljan što je lupio još jednu recku. Brzoplet je, a ego mu je toliko izražen do te mjere da ni sam ne zna kakva se reakcija može očekivati ako se osjeti ugroženo ili uvrijeđeno.

Bik

Hedonista, i to onaj koji nema granice ni u čemu. Lijen i tvrdoglav, a gotovo da ne postoji situacija koja bi ga natjerala da prizna da nije u pravu. Veliki je materijalista, ali takve stvari ga motivišu da bude uspješan u poslu i izađe iz svoje oaze komfora.

Blizanci

Zbog svoje podvojene ličnosti, koliko dobrih, toliko imaju i loših strana. Privlačni su i znaju da dopru do ljudi, ali nemojte to da vas to zavara jer ih dubinski i trajni odnosi ne zanimaju. Kontradiktorni su i danas će biti u stanju da vam skidaju zvijezde s neba, a već sutra mogu da vas ignorišu.

Rak

Vrlo promjenljivog raspoloženja. Često se ljute, a da zapravo ni sami ne znaju razlog tome. Dodatni problem je što kad se naljuti jako teško možete doprijeti do njega i izvući bilo koju informaciju. Osjećanja teško pokazuju, ali su jedan od najosjećajnijih znakova.

Lav

Diktator, ne priznaje svoje greške, mogu daleko dogurati u životu, ali će neminovno zbog svoje prirode steći mnogo neprijatelja na tom putu. Ukoliko ima moć, okolina je nastradala.

Djevica

Dobri su u svemu što rade, ali saradnicima i okolini nije lako. Kako su sitničavi prema drugima tako su i samokritični. Materijalisti su i uvijek sve moraju dobro da izanaliziraju. Imaju boemsku crtu pa su podložni alkoholu ili kocki.

Vaga

Iskrenih su emocija, ali njihov karakter nije baš izgrađen. Znaju biti hirovite, a i neurotične. Drugima često djeluju neiskreno i dvolično jer će dosta stvari prećutati samo da ne bi stupile u konflikt sa nekim.

Škorpija

Depresivne i misteriozne. Često se krije iza maske zezatora, uspješne u poslovima koji zahtjevaju dinamiku – marketing, promoter itd. Voli drogu, a ako je droga previše ekstremna, alkohol ima ulogu vode. Jako je ljubomoran, impulsivan i osvetoljubiv.

Strijelac

Kao i lavovi, ne priznaju kada su pogriješili. Njihova mora biti posljednja, drugima vole da otkrivaju nepoznate, nove stvari što bi u njihovom slučaju u prevodu značilo vole mnogo da pametuju. Sa njima se može sarađivati, znaju sa ljudima i nisu podložni predrasudama.

Jarac

Materijalista, lenj i tvrdoglav. Može da izraste u matematičara ili programera, ali uglavnom budu niko i ništa. Ako se prihvate nekog posla, mogu da ga urade do perfekcije, a može im biti i mrsko pa da sve to propadne. Cinizam i bahatost im nisu strani.

Vodolija

Izuzetno promjenljive naravi, inteligentni i svestrani. Dobri su prijatelji, ali zbog svoje surove iskrenosti mogu lako doći u konfilkt. Skloni su alkoholu i švrljanju.

Ribe

Njihov najveći problem je kriza identiteta i kontradiktornost. Upravo zbog toga lako mijenjaju raspoloženja. Umeju biti veoma emotivni, da se zaplaču za svaku sitnicu, a s druge strane mogu vas vrlo svjesno i hladnokrvno do srži povrijediti.

Izvor: srbijadanas.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/brutalni-astro-ovo-su-najgore-osobine-svakog-znaka/||claudebot