Dnevni horoskop za 08.07.2015.

Objavljeno: 8. 7. 2015 u 08:23h

Pročitajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

Ovan

Optimizam će vam pomoći da se uhvatite u koštac sa zaostalim obavezama ili ljudima koje ste izbjegavali. Planovi se ostvaruju, a finansijska situacija se barem privremeno poboljšava. Ljubavni život postaće bogatiji, naročito ako uspijete razlučiti ljubav od posesivnosti ili potrebu da kontrolišete partnera.

Bik

Bićete u dilemi da li da ostanete na sceni ili da se povučete u četiri zida. Obje će vam mogućnosti biti podjednako privlačne, ali pogodno se rješenje vjerovatno krije negdje na pola puta. Kada bi sve zavisilo od vas, više vremena proveli biste u miru i tišini, ali pritisak okoline izvlačiće vas u društvo. Nije isključen verbalni sukob s nekim na poslu.

Blizanci

U ljubavnom životu osjećaćete se lagodno, jer će vam druga strana biti naklonjena. Bićete u stanju prepoznati šta partneru treba i šta bi ga radovalo. Uživaćete naklonost osoba do čijeg mišljenja vam je stalo, a to će vam i otvoreno staviti do znanja. Bilo da je riječ o poslu, novcu ili ljubavi, ostvarićete ciljeve uz malo napora.

Rak

Ne ulazite u nove poslove, jer i s onim kojeg obavljate mogli biste imati problema. Ukoliko namjeravate obaviti posao s nekretninama, pokušajte ga odgoditi za neki drugi dan. Pripazite na riječi i postupke prema partneru, jer će vam biti lakše izazvati nesporazum nego ga rješavati. Živci će vam biti osjetljivi pa ćete na sve burno reagovati.

Lav

Odlično ćete procjenjivati ljudske reakcije i bolje razumijevati okolna zbivanja. Napredovaćete u učenju, pisanju i komunikaciji. Mogući su neočekivani pozivi na kafu ili susreti sa starim znancima. Primićete vijest iz daljine koja će vas razveseliti. Možda vas neko poziva na ljetovanje pa se pripremate za put.

Djevica

Budite oprezni u rukovanju novcem, neko bi mogao zatražiti pozajmicu od vas koju vam tako uskoro ne namjerava vratiti. Djevice u ljubavnim vezama neće biti imune na udvaranje jedne osobe – dobro razmislite šta ćete učiniti.

Vaga

Potcjenjujući sebe, dopustićete drugima da napreduju. Mogući su problemi sa starijim osobama ili poslovnim autoritetima. Pritisnuti teretom prošlosti ograničićete sami sebe u napretku. Neprestano ćete se vraćati unatrag i tražiti razloge zašto se nešto dogodilo. Iako sami znate da je malo koristi od takvog razmišljanja, to će biti jače od vas.

Škorpija

Posjetićete frizera ili se podvrgnuti kozmetičkom tretmanu. Unijećete kvalitetne promjene u ishranu ili krenuti na dijetu. Njegujte cvijeće i kućne ljubimce, iskoristite pojačani smisao za estetiku i stvaralaštvo i unesite promjene u svoj dom novom slikom ili komadom namještaja.

Strijelac

Planete će se pobrinuti da ne prođete nezapaženo, bilo da je riječ o poslovnim pregovorima ili privatnom životu. Iako će se neke stvari odvijati brzo i pod pomalo nejasnim okolnostima, neće vam ozbiljnije naštetiti. Poslovi vam ne bi trebali zadavati glavobolju, a na pokoji trač tek odmahnite rukom. Vaši umjetnički talenti doći će do izražaja.

Jarac

Porodična situacija zahtijevaće da preuzmete obaveze ili se izjasnite o svojim planovima. Ugodnija događanja očekuju zaljubljene i one koji su tek zakoračili u bračne vode. Ipak, ne zapostavljajte zdravlje, zakažite termin kod doktora ili poradite na preventivi. Ako ste na moru, radije se držite hladovine i pijte mnogo tekućine.

Vodolija

Mogli biste upisati kurs računara, predbilježiti se za stručni seminar ili se raspitati o mogućnostima specijalizacije. Neki bi se mogli zagledati u osobu koja je u braku, ali će razum nadjačati strast. Porodični teret biće prezahtjevan za vaše trenutno raspoloženje. Zamaraće vas partnerova preosjetljivost, a njega vaša.

Ribe

S partnerom ćete otvoreno razgovarati o porodičnim pitanjima. Moraćete uskladiti različita gledišta na novac, imovinu, djecu ili društveni život. Nije isključeno da krenete u neke zajedničke poslovne i finansijske projekte. Na ljubavnom sastanku nemojte biti neozbiljni i sve okretati na šalu, porazgovarajte ozbiljno i konstruktivno.

Izvor: minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/dnevni-horoskop-za-08-07-2015/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])