Dnevni horoskop za 03.07.2015.

Objavljeno: 3. 7. 2015 u 08:23h

Pročitajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

Ovan

Očekuju vas teškoće u ostvarenju željenog ljubavnog odnosa. Nećete biti spremni na ustupke koje će zahtijevati razvoj vaše veze. Ako se na poslu budete susretali s problemima, teško ćete se opustiti i prepustiti ljubavi. Svoju nervozu prenosićete i na okolinu pa nisu isključene sitnije svađe u porodici.

Bik

Vjerovaćete u uspjeh i neće vam biti žao uložiti mnogo energije. Odlično su vam aspektirani trgovina, marketing, ekonomija, kao i odnosi sa strancima i putovanja. Nemojte okolišati i trošiti energiju na nevažno. Ako ste prolazili kroz razdoblje ljubavne krize, danas biste se mogli pomiriti s partnerom. Čuvajte se prevelikih fizičkih napora!

Blizanci

Postavite se odlučno u poslu. Ne trudite se da držite kontrolu nad svime, jer zahvaljujući strpljenju i timskom radu s drugima, postići ćete mnogo više. Potrebno je više opreza u ljubavnim vodama. Možda previše očekujete od partnera, posebno ako ste nedavno ušli u novu vezu. Pričekajte dok se još bolje ne upoznate.

Rak

Neće vam nedostajati akcije i inspiracije  pa će planovi imati više prilike za ostvarenje i finansijski uspjeh. Vaš šarm će biti sve primjetniji, ali ne i samopouzdanje – ne prepuštajte se bezrazložnim strahovima i sumnjama. Na radnom mjestu očekuje vas više obaveza nego inače pa ćete kući doći prilično umorni.

Lav

Partner ili ukućani prigovaraće vam da ih zanemarujete. Imajte u vidu da put do ustupaka vodi preko razgovora i objašnjavanja. Mogle bi vas snaći promjene, bilo da se radi o premještaju, terenskom poslu ili promjenama u poslovanju vaše kompanije. Vodite evidenciju o stanju na tekućem računu, kreditnim obavezama ili nepodmirenim računima.

Djevica

Jaka volja i želja za dokazivanjem mogu smetati vašim saradnicima, ali će dati konkretne rezultate. Nezaposlene djevice imaće boljih izgleda za rješenje svoje situacije – neko će vam pomoći svojim vezama. Imaćete odličnu koncentraciju i lako obavljati poslove, a u ljubavi su moguća ugodna iznenađenja, možda i posebno poznanstvo.

Vaga

Mogući su problemi i odgađanja u ostvarivanju poslovnih planova. Izbjegavajte situacije u kojima ćete morati dovršavati stvari bez adekvatne pripreme. Riješite ljubavne nesuglasice koje se protežu od ranije, ali vrlo oprezno birajte kako riječi tako i način ophođenja. Moguća je prolazna nervoza, nesanica ili unutrašnji nemir.

Škorpija

Raspoloženje će vam biti dobro, osjećaji pozitivni, a organizam snažan i izdržljiv. Ipak, okolnosti će biti nepredvidive  pa ćete u više navrata morati mijenjati planove i prilagođavati se drugim osobama. Na romantičnom planu sve se odvija kako treba, osim što ćete nepotrebno biti kritični prema partneru.

Strijelac

Ako smatrate da vaše sposobnosti ne dolaze dovoljno do izražaja, potrudite se da nadređenima pokažete šta znate. Nemojte zavisiti od tuđih mišljenja. Šteta je ako zbog nedostatka inicijative propustite dobru priliku za zaradu. U prijateljskom razgovoru sa jednom osobom, ne zadirite u prostore njene privatnosti.

Jarac

Okolnosti će vam pomoći da jasnije sagledate međuljudske odnose i shvatite ko su vam prijatelji. Staćete na kraj onima koji vas nerviraju zbog svoje neiskrenosti. Iako će vas to koštati nerava, bićete zadovoljni postignutim, a na sebe ponosni. Zaljubljeni će se prepustiti mašti i zanemarivati poslove i ostale obaveze.

Vodolija

Bezrazložno ćete se opterećivati nekim problemima, a nemogućnost da ih riješite na zamišljeni način dodatno će vas nervirati. Neke informacije o partneru neće vam biti dostupne pa ćete se nepotrebno uznemiriti misleći da vam nije vjeran. Kolega na poslu mogao bi vas razočarati, jer ćete saznati da vas ogovara iza leđa.

Ribe

Stvari se prilično brzo pomijeraju sa tačke. Kod suprotnog pola češće ćete nailaziti na smiješak i odobravanje. Uživaćete u porodičnom okruženju. Pomoći ćete roditeljima u zahtjevnijim fizičkim poslovima. Primićete dosta telefonskih poziva  pa vodite računa kome ste šta obećali.

Izvor: minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/dnevni-horoskop-za-03-07-2015/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])