Ko je vaš idealni astro-partner: Koga treba oženiti, a s kim imati avanturu

Objavljeno: 2. 7. 2015 u 13:41h

Saznajte na osnovu astro-karakteristika s kim treba igrati na duge, a s kim na kratke staze.

Ovan

Za vezu: Odličan odnos možete ostvariti sa Lavom, jer ste emocionalno kompatibilni. On će vas u svemu podržavati, biće vam ujedno i ljubavnik i prijatelj.

Za avanturu: Vaga je idealna ako želite sa nekim da imate nezaboravnu avanturu. Sa ovim znakom uz strast ćete osjetiti i neodoljivu seksualnu privlačnost.

Bik

Za vezu: Sa Djevicom biste imali veoma skladan odnos, jer se odlično razumijete i imate zajednička shvatanja u mnogim stvarima.

Za avanturu: Sa Škoprijom strasti nikada ne manjka, čim vam se pogledi sretnu želja će biti obostrana.

Blizanci

Za vezu: Vaga je vaš idealni partner sa kojim možete sve dijeliti. Nikada vam neće biti dosadno, a vaš odnos je pun razumijevanja i pažnje.

Za avanturu: Strijelac zna kako da probudi strast u vama, a sa druge strane neće vas gušiti i stvarati vam pritisak što vam je posebno važno.

Rak

Za vezu: Sa Škorpijom biste se odlično slagali, toliko da biste se pogledima razumjeli. Oboje volite osjećaj sigurnosti pa ćete biti veoma posvećeni.

Za avanturu: Jarac vam može pomutiti razum, a istovremeno zna da vam ulije sigurnost iako to ne vodi nikakvoj vezi.

Lav

Za vezu: sa Strijelcem biste se savršeno uklopili. Njegov slobodni duh bi vam prijao kao i zaštita koju bi vam pružio.

Za avanturu: Buran i nezaboravan odnos imaćete sa Vodolijom. Odnos će biti još zabavniji, jer oboje vole provod i uzbuđenja.

Djevica

Za vezu: Sa Jarcem se odlično razumijete, dajete jedno drugom sigurnost, oboje ste nježni i stalno jedno drugom pokazujete ljubav.

Za avanturu: Za neku kraću avanturu, Riba je idealan partner. Sa njom biste imali nezaboravne trenutke ispunjene strastima.

Vaga

Za vezu: Sa Vodolijom biste imali veoma zanimljiv odnos pun uzbuđenja. Uživali biste u zajedničkim trenucima. Oboje volite izazove i putovanja pa uživate u životu punim plućima.

Za avanturu: Niko u vama ne može razbuktati strasti kao Ovan. On zna na pravi način da vam udovolji.

Škorpija

Za vezu: Sa Ribama biste uživali udnosu ispunjenom nježnostima i romantikom. U svemu ćete se dopunjavati.

Za avanturu: Strastveni trenuci vas očekuju sa Bikom, već pri prvom susretu osjetićete neizbježne varnice.

Strijelac

Za vezu: Sa Lavom biste ostvarili dinamičnu i skladnu vezu, vi ćete njemu davati dovoljno prostora a on će znati kako da vas zaštiti.

Za avanturu: Nezaboravne trenutke u krevetu provešćete sa Blizancima. Koliko ste u drugim stvarima različiti toliko se u ovom smislu odlično uklapate.

Jarac

Za vezu: Sa Bikom možete ostvariti veoma stabilnu vezu. Vjerni ste jedno drugom i podržavate se u svemu.

Za avanturu: Sa Rakom bi strasti planule u sekundi. Jedno drugom nikada ne biste dosadili.

Vodolija

Za vezu: Sa Blizancima ćete imati odnos koji nikada ne bi postao monoton. Oboje ste društveni i slično razmišljate tako da se odlično uklapate.

Za avanturu: Lav je taj koji bi vam pružio nezaboravne trenutke. Kada se nađete u istoj prostoriji zračite privlačnošću.

Ribe

Za vezu: Sa Rakom imate odnos pun razumijevanja i poštovanja, a ujedno i vezu kojoj ne manjka romantike.

Za avanturu: Djevici ne možete da odolite, između vas postoji hemija koja će vam oboma pomutiti razum.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/ko-je-vas-idealni-astro-partner-koga-treba-ozeniti-a-s-kim-imati-avanturu/||claudebot