Dnevni horoskop za 30.06.2015.

Objavljeno: 30. 6. 2015 u 08:24h

Pročitajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

Ovan

Što više budete izlazili i obilazili društvena događanja, to ćete se bolje osjećati. Zaljubljeni će se prepustiti zagrljajima i nježnim razgovorima – pobrinite se da vas niko ne ometa. U poslu napredujete, rezultati uloženog rada uvjeriće vas da ste na dobrom putu. Mogli biste od nekoga dobiti pismo ili razglednicu s mora.

Bik

Planetarna podrška pomaže vam da riješite mnoge probleme i da lakše ostvarite željene planove. Posvetićete se planovima vezanim za adaptaciju stana, dobijanje stambenog kredita ili kupoprodaju nekretnina. Bićete spremni da partneru pokažete više nježnosti  pa će ljubavni elan osloboditi vaša skrivena osjećanja.

Blizanci

Timski rad ključan je za dobre rezultate pa izdržite psihički pritisak i stres. Nerado ćete prihvatati tuđe savjete, tvrdoglavo raditi po svome i u nekim procjenama pogriješiti. Komunikacija sa javnošću, parnice ili poslovni dogovori za saradnju potpuno će vas zaokupiti. Kako vam koncentracija neće biti najbolja, pazite šta kome govorite.

Rak

Mogli biste na sebe preuzeti zaduženja kolege koji je na bolovanju. Nagomilane kućne poslove mogli biste doživjeti kao opterećenje – ne oklijevajte da ukućane zamolite za pomoć. Ako ste nedavno raskinuli ljubavnu vezu, ne prepuštajte se tužnim mislima. Najbolji lijek za vaše neraspoloženje biće raznovrsni društveni život.

Lav

Popićete kafu sa društvom i uživati u prepričavanju dnevnih događaja. Mnogi će se razveseliti kada vas ugledaju pa ćete shvatiti da ste nekim ljudima nedostajali. Ne savjetuje vam se čekanje na ljubavnom planu. Ako ste spremni za novu vezu, nema mjesta okolišanju – dogovorite susret!

Djevica

Kućne ili poslovne obaveze obavljaćete preko volje. Otežano ćete stupati u kontakt s osobama koje su zadužene za administrativne zadatke pa takve poslove nemojte obavljati u poslednjem trenutku. Izbjegavajte verbalne sukobe i nadmetanje s autoritetima, posebno ako vam je ambicija da napredujete.

Vaga

Simpatija će vam se intenzivno udvarati putem elektronske prepiske  pa ćete jedva čekati da se nađete u četiri oka. Izvrsno ćete se slagati sa starijima, čiji će vam savjeti biti dragocjeni. Obrati li vam se neko u želji za razgovorom, ohrabrite ga osmijehom – vaši savjeti drugoj će strani mnogo značiti.

Škorpija

Neke će okolnosti rasplamsati vaše originalne ideje i ambicije, ali zastoji i nerviranje ipak su  mogući. Zadržite prisebnost. Bićete vješti u zavođenju i davanju komplimenata pa ćete s nekim brzo dogovoriti susret na kafi. Prepustite se naletu kreativnosti, jer će vam to omogućiti da u kratkom roku završite započete poslove.

Strijelac

Iako će poslovi biti zahtjevni i iziskivati pojačani napor, bićete uspješni. Mjesec u znaku pojačaće vašu intuiciju, ali istovremeno i preosjetljivost. Zbog toga nije ni čudno što ćete biti ranjivi pa vas i nečija bezazlena kritika može izbaciti iz takta. Ako ste sami, u vaš život ulazi nova osoba, pod pomalo neuobičajenim okolnostima.

Jarac

Na ljubavnom planu mogući su nesporazumi i zabune oko sitnica koje neće biti vrijedne svađe. Proanalizirajte situaciju zajedno sa partnerom i ne opterećujte vezu nepotrebnim problemima. Trebaće vam više mira i trenutaka koje ćete moći posvetiti sebi. Nećete biti motivisani za druženje  ali ni za razgovore s ukućanima.

Vodolija

Očekuje vas mnogo susreta i uzbudljivih situacija, a i okolnosti će vam ići u prilog. Neko će se potruditi da vam ispuni želju ili će vas preporučiti važnoj osobi. Ako ste u vezi ili braku, uložite više truda ukoliko želite da partner shvati koliko vam je stalo do njega. Ne škrtarite na nježnim riječima i izrazima pažnje.

Ribe

Poslovna dešavanja neće proći bez stresa i nervoze. Nadređeni će vam uputiti kritiku koju ćete doživjeti previše lično – nemojte naglo reagovati! Isplatiće vam se poslovni pregovori, ali količina nervoze i napetosti poprilično će vam stanjiti nerve. U odnosu s partnerom budite vi ona strana koja će prva popustiti.

Izvor: minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/dnevni-horoskop-za-30-06-2015/||claudebot