Dnevni horoskop za 17.06.2015.

Objavljeno: 17. 6. 2015 u 09:11h

Pročitajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

Ovan

Prije nego što započnete novi, završite stari posao. Nemojte dopustiti da vas stranke ili kolege čekaju zbog neorganizovanosti. Mogli biste izgubiti samopouzdanje, a ni vaša poslovična intuicija neće biti na visini zadatka. Treba li vam savjet bilo da je riječ o ljubavi ili poslu, pronađite prijatelje koji će vas ohrabriti.

Bik

Godiće vam komplimenti i pogledi drugih ljudi. Pristajaćete i na flert, ali nepogrešivo ćete znati dokle možete ići, a da ne pređete vlastite granice. Neko će vam se obratiti za savjet ili će od vas tražiti podršku. Znaćete kako se treba postaviti u danoj situaciji. U saobraćaju ćete biti nesmotreni i brzopleti pa pripazite.

Blizanci

Bićete svojeglavi, a vaši bližnji će se truditi da vas uvjere u nešto što bi bilo dobro po vas. Vaše odluke vezane za novac neće naići na odobravanje roditelja ili partnera. Ako ste nešto naumili kupiti, prodati ili preurediti, ništa vas neće moći skrenuti sa zacrtanog puta, čak ni bližnji. Ipak, nemojte biti previše tvrdoglavi.

Rak

Mogla bi se dogoditi značajna promjena koja neće biti iznenadna, nego logičan slijed prijašnjih zbivanja. Moraćete se prilagoditi novim životnim okolnostima, preuzeti veću poslovnu ili ljubavnu odgovornost. Dobro je vrijeme da poboljšate svoju formu, posjetite doktora ili se priklonite zdravoj ishrani.

Lav

Mnogo vremena provodićete u samoći. Bićete izbirljivi i u pogledu osoba koje želite uz sebe. Vaša nezainteresovanost, koja vam inače nije svojstvena, mnoge će obeshrabriti da počnu komunikaciju s vama. Pripremite se na povećan broj obaveza koje će biti posljedica odsutnosti kolega i saradnika.

Djevica

Erotični ste i zaljubljivi pa vam i ljubavni život postaje sve uzbudljiviji. Osjećaćete na sebi tuđe poglede i to će vam goditi. Zahvaljujući svom šarmu bićete u stanju dobiti ono što želite. Ljubav i prijateljstvo proživjeće nalet iskušenja i ­shvatićete da vaši osjećaji nekontrolisano rastu u blizini osobe s kojom se često družite.

Vaga

Otvoriće vam se prilika za promjenu, ali nećete biti sigurni kako je provesti u djelo. Danas ni ne pokušavajte, za tako nešto biće bolje sutra preduzeti korake. Ispunite obećanje dato prijatelju, jer će se u protivnom naljutiti na vas. Pripazite da samouvjerenim nastupom ne povrijedite ljude s kojima svakodnevno komunicirate.

Škorpija

Mjesec u raku ispunjava vas pozitivnim osjećajima i odličnim raspoloženjem. Bićete predani radnici koji ulažu mnogo energije u dodatnu zaradu i bolje životne uslove. Očekuje li vas večernji izlazak, povećana je mogućnost da doživite susret i zaljubite se na prvi pogled. Roditelji će biti zadovoljni postignućima njihove djece.

Strijelac

Budite spremni na ustupke s kolegama i nadređenim osobama kako biste izbjegli moguće rasprave, iako vaš posao time neće biti ugrožen. Reakcije bliskih osoba biće takve da nećete znati što uopšte misliti o njima. Savjetujemo vam da u trenucima dileme poslušate svoj unutrašnji glas, odnosno intuiciju.

Jarac

Ako morate pred nekom bitnom osobom iznijeti svoje mišljenje, pažljivo birajte riječi. Mogli biste pretjerati, naročito ako se u vama skuplja osjećaj nepravde. Ukoliko osjećate umor, nemojte u sebi gomilati negativne osjećaje. Koristiće vam opuštajući razgovor s prijateljem. Kontrolišite troškove i čuvajte novac, dokumente i telefon.

Vodolija

Potrebna vam je promjena, nova iskustva i doživljaji koji će obogatiti vaš život. Možda partner neće moći slijediti vaše potrebe, ali barem će pokušati. Na radnom mjestu očekuje vas intenzivan tempo, a možda i prekovremeni rad. Pripazite na zdravlje, jer bi vas pretjerani fizički napori mogli previše iscrpiti.

Ribe

Bićete omiljeni u svojoj okolini. Mogli biste prirediti slavlje vezano za nečiji rođendan ili se odazvati na večernji provod. Šarmiraćete svojom spontanošću i neposrednim pristupom. Nekima je moguć ljubavni početak s razvedenom osobom ili starijom od vas. Ne dopustite da predrasude utiču na vašu odluku.

Izvor: minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/dnevni-horoskop-za-17-06-2015/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])