Dnevni horoskop za 30.05.2015.

Objavljeno: 30. 5. 2015 u 09:36h

Ovan

Jureći za poslom, novcem i svakodnevnim obavezama zaista biste mogli zapostaviti važnost partnerstva i nesebičnog emocionalnog dijeljenja. Upravo zbog toga iskoristite dan kako biste ga što kvalitetnije proveli s osobom koju volite. Ako dopustite da odnos previše zahladi, poslije će vam biti teže uspostaviti normalan kontakt.

Bik

Oraspoložiće vas razgovor s prijateljem. Imaćete spretne ruke i dobro se snalaziti u praktičnim poslovima pa biste mogli pomagati komšiji u kućnim radovima. Zdravlje vam može biti osjetljivo. Nataloženi stres mogao bi vam izazvati lošu probavu pa jedite nemasnu hranu i pijte mnogo tekućine.

Blizanci

Bićete puni energije pa je dan odličan za fizičke poslove, uključujući sport i rekreaciju. Ukoliko trebate nešto prenijeti ili obaviti posao koji zahtijeva veći utrošak energije, sada je vrijeme da ga se primite. Odnos s partnerom biće pun strasti i emotivnog naboja. Teže ćete pronalaziti zajednički jezik, ali fizička privlačnost će zato biti velika.

Rak

Razne neugodne sitnice mogle bi vam odvraćati pažnju od ciljeva. Stresovi neće biti veliki, ali ometaće vam koncentraciju i oduzimati volju za lijepe stvari poput udvaranja i romantičnih izlazaka. Prepustite se mirne duše prijepodnevnom ili poslijepodnevnom ljenčarenju, čak iako vas čeka mnogo posla po kući.

Lav

Radoznali ste i željni novih informacija, koje mogu varirati od intelektualnih saznanja do svakodnevnih tračeva. Lavovi željni ljubavi blizu su zadovoljstva na tom planu. Na putu prema emocionalnom uspjehu može vas zaustaviti pasivnost pa nemojte očekivati da samo druga strana preduzima korake, jer ćete se načekati.

Djevica

Prijateljski ćete se odnositi prema svima. Izbjegavaćete svađe i pokazati dobru volju da sve nesuglasice riješite ustupcima. Ljudi će reagovati na vašu ljubaznost i velikodušno vam izlaziti ususret. Bračni parovi koji prolaze razdoblje krize pronaći će rješenje za mnoge probleme, a naročito one finansijske.

Vaga

Bićete saosjećajni i susretljivi, što će okolina prepoznati i tražiti od vas usluge. Uživaćete u primanju komplimenata i time podsticati partnerovu ljubomoru. Ako primijetite da se on ljuti, pokušajte ga udobrovoljiti. Vrijeme je povoljno ukoliko želite preduzeti nešto korisno vezano za vaše fizičko zdravlje ili estetski utisak.

Škorpija

Osjetljivi ste i ranjivi pa se zaštitite od stresa. Otkažite dogovore, ali na vrijeme obavijestite one koji na vas računaju. Očekujte telefonski poziv osobe uz čiju ćete pomoć riješiti problem koji vas dugo tišti. Ne dopustite da se sve odvija preko telefonske žice, pozovite je kod sebe i uživajte u razgovoru.

Strijelac

Odlikovaće vas sposobnost prilagođavanja, a raspolagaćete i zavidnim organizacijskim sposobnostima. Shvatićete kako da razriješite problem emotivne prirode. Što prije provedite u djelo donesenu odluku. Iznaći ćete zajednički jezik sa osobom s kojom ste u svađi, što će vam donijeti veliko olakšanje.

Jarac

Djeca ili mlađi članovi porodice biće zaslužni za vaš nemir i nervozu. Nemate razloga za toliki strah. Imajte više povjerenja u njih i prepustite im neke odluke. Čuvajte se vlastite mrzovolje. Mogli biste postati čangrizavi, svemu nalaziti zamjerku i bezrazložno vrijeđati partnera kako biste odbranili vlastite slabosti.

Vodolija

Priuštite sebi dan zabave i opuštanja. Zaboravite na obaveze i prepustite se ljenčarenju ili aktivnom druženju, zavisno od toga šta vam najviše prija. Ljubavni osjećaji mogli bi vam biti uzvraćeni, a biće primjetna i intelektualna skladnost s osobom koju volite. Razveseliće vas vijest o vjenčanju drage osobe ili dolazak prinove u porodici.

Ribe

Ne odbacujte olako poznanstva s osobama koje ćete upoznati, a za koje vam se čini da vam ne trebaju. Neke od njih mogle bi vam poslije biti od velike pomoći. U ljubavi vam malo nedostaje do potpune sreće. Muči vas nepovjerenje prema partneru, kao i ljubomora. Niste sigurni u sebe i svoje osjećaje.

Izvor: Minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/dnevni-horoskop-za-30-05-2015/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])