Dnevni horoskop za 29.05.2015.

Objavljeno: 29. 5. 2015 u 09:10h

Pročitajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

Ovan

Imate osjećaj da ste blokirani. Nemojte nametati svoju volju ljudima oko sebe ako vidite da to ne ide. Mogli biste naići na veći otpor nego što očekujete. Za odnosi s muškarcima mogu biti veliki izazov u ovo vrijeme. Budite suptilni u izražavanju svojih osjećaja i dozvolite i partneru da izrazi svoje želje i mišljenja.

Bik

Vaša želja za druženjem i ljubavlju može vam se uplitati u posao. Moguće je da osjetite nešto prema kolegi s posla i izgubite crtu profesionalnog odnosa. Pripazite, jer nije vrijeme za takve veze. Ako vidite da vam posao ide jako dobro, nemojte se previše hvaliti time kako ne biste izazvali ljubomoru kod kolega. Ne zaboravite na rekreaciju danas!

Blizanci

Odličan je dan da ispraznite ormare i izbacite sve što vam zapravo ne treba, a privlači prašinu i moljce. Ovo se odnosi i na sve odnose koji vas samo zamaraju, a vi iz njih nemate nikakve koristi ni zadovoljstva. Mogli biste dobiti tajne signale osobe kojoj se sviđate pa, ako je osjećaj obostran, nemojte biti sumnjičavi. Takođe, mogli biste dobiti poruku od prijatelja kojem se stvarno niste nadali.

Rak

Vaše današnje postignuće prema bliskim osobama daće vam potrebno samopouzdanje kako biste izašli iz svoje čahure i otvorili se prema novim poznanstvima. Ta će vam poznanstva uskoro veoma dobro doći, bilo na poslovnom ili na ličnom planu. Mogli biste doći u sukob s nadređenom osobom pa nastojte da ne budete agresivni ili ljuti, jer vam to neće nimalo pomoći u životu.

Lav

Današnji dan će vam proći u dobrom raspoloženju. Imajte jasan plan današnjih događanja kako biste sve držali pod kontrolom i održali pozitivnu atmosferu oko sebe. I dalje imate potrebu za dokazivanjem svoje slobode u vezi. Pazite da vam se sve avanture ne obiju o glavu kad se najmanje budete nadali. Bolje odvojite malo vremena i učinite nešto za sebe što ne uključuje avanture s drugim osobama.

Djevica

Oslanjate se na emocije i instinkt. Sanjarite o svom životu, prošlosti i budućnosti dok vam se one miješaju u realnom životu i stvaraju vam barijere u odnosima s drugima. To vam daje energiju da se nosite s problemima. Prije nego se uhvatite novih planova dovršite stare. Budite spremni na novosti koje bi mogle imati uticaja na vaš život, ako budete mogli brzo reagovati.

Vaga

Danas ćete imati, u najmanju ruku, čudan dan zbog stalne izmjene emotivnog stanja u kojem se nalazite. Izbjegavajte sukobe s bliskim osobama, jer biste mogli reći nešto što ne mislite. Nemojte se vezivati na duže vremensko razdoblje, jer vam trenutno to neće donijeti ništa dobro već upravo suprotno.

Škorpija

Veze koje ste stvorili danas bi vam mogle dobro poslužiti. Imate pozivtivne energije oko vas pa nemojte praviti dramu oko sitnih problema, jer će se riješiti. Osjećate se vrlo atraktivno i svi vas primjećuju. Mogli biste pronaći i novu ljubavnu avanturu koja će vam dodatno povećati samopouzdanje. Uživajte u ovom odličnom danu za vas.

Strijelac

Danas preovladava zadovoljstvo i emocionalna ispunjenost unutar veze. Želite se opustiti i uživati u blagodetima svoje veze. Da biste uživali još više učinite zajedno nešto neuobičajeno. Slobodni strijelci imaju veliku mogućnost upoznati zanimljivu osobu. Privlačićete sve oko sebe. Družite se.

Jarac

Emocije i neriješena pitanja iz prošlosti izlaze i miješaju se sa trenutnim događanjima. Previše ste subjektivni po tom pitanju. Ovo je idealan dan da konačno razjasnite tu situaciju i iznesete sve što vas je mučilo do sada svom partneru ili prijatelju. Slobodni pripadnici znaka biće poput magneta za suprotni pol. Osvajaćete sve što vam se nađe na putu.

Vodolija

Ono što želite raditi i s kim to želite raditi zapravo su refleksija onoga što jeste i onog što želite biti. Ako riješite jedan od tih problema, ostali će se riješiti sami po sebi. Razmislite o sebi i povjerite se partneru. To bi moglo pojačati vaš osjećaj zajedništva i dubinu međusobnog razumijevanja.

Ribe

Danas se lijepo odmorite uz svoju porodicu, u okruženju koje vam odgovara i napunite intelektualne i duhovne baterije. U društvu ćete biti pravi vic majstor pa, ako ste sami, na taj način ćete lakše pronaći nekog za sebe. Nemojte se opterećivati važnim odlukama koje vas čekaju. Pustite to za neki drugi dan i samo uživajte. Sutra je novi dan i imaćete dosta vremena za brige.

Izvor: minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/dnevni-horoskop-za-29-05-2015/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])