Dnevni horoskop za 28.05.2015.

Objavljeno: 28. 5. 2015 u 09:08h

Pročitajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

Ovan

S partnerom vas očekuje suprotstavljenost interesa. Oboje ćete govorljivo braniti svoje stavove i čvrsto se držati uvjerenja da je baš on oštećena strana. Popustite malo, svađe vam ne trebaju. Poslovna aktivnost odvući će vam misli od porodičnih problema. Osjećaćete da možete mnogo postići i bićete u pravu.

Bik

Ako ste željni dobre zabave, dogovorite večernji izlazak s prijateljima. Pritom nastojte biti racionalniji s novcem i trošenjem, posebno ako planirate putovati ubrzo. Osoba u koju ste zaljubljeni zasad u vama vidi samo prijatelja. Ne požurujte emotivna zbivanja, bolje je da sve ide prirodno i laganim tempom.

Blizanci

Fatalan susret mogao bi se dogoditi upravo ovih dana. Sve će se odvijati brzo, naglo i s mnogo strasti, a vi ćete se prepuštati zbivanjima bez otpora. Otvaraju se nove mogućnosti na finansijskom planu koje se možda neće odmah ostvariti, ali će vam uliti nadu u bolju budućnost. Razveseliće vas školski uspjeh djece.

Rak

Otvoreno prezentujte svoje kvalitete, borite se za ono u šta vjerujete, ma koliko vam neko govorio da niste u pravu. Ubrzava se ostvarenje planova pa ćete lakše preuzeti inicijativu. Prolazne trzavice navešće vas da se pozabavite stvarima koje u vašem ljubavnom odnosu škripe. Pritom pazite da ne dođe do svađe.

Lav

Planetarna podrška biće zaslužna za vaš veći ugled. Osmišljavajte i stvarajte – vrijeme je da se nametnete. Proširite znanje – odlično je vrijeme za kurseve ili čitanje stručne literature. Slobodni bi mogli čuti trač o osobi koja im se sviđa i u koju su zaljubljeni. Ne nasjedajte neprovjerenim glasinama!

Djevica

Želja za unošenjem promjena u životnu okolinu, podstaknuće vas da se prihvatite uređenja kuće. Mogli biste ukućane zaposliti da farbaju zidove, a premiještanjem namještaja stvorićete više mjesta u prostorijama. Ako se odlučite da u društvu obilazite prodavnice, provešćete vrlo ugodne sate, ali i potrošiti mnogo novca.

Vaga

Malo toga će promaknuti vašoj pažnji, a intuicija će vam pomoći da dobro procijenite ljude oko sebe. Izvjesni su novčani dobici, a razveseliće vas povjerenje koje će vam dati uticajne osobe. Napravićete reda u ljubavnom životu. Povući ćete dobre poteze, ustrajati na razgovoru i konkretnim rješenjima.

Škorpija

Bićete samozatajni, izbjegavaćete bučna mjesta i ljude koji vas iscrpljuju suvoparnim razgovorima. Više će vam odgovarati rad u sjeni i poslovi koje možete obaviti u samoći, daleko od zvonjave telefona i nervoznih kolega. Slobodno vrijeme iskoristite za boravak u prirodi, više se krećite i izbjegavajte prevozna sredstva.

Strijelac

Širićete krug poznanstava pa će se povećati broj prilika u kojima bi se mogla roditi simpatija. Kretaćete se u krugu uspješnih osoba koje bi vam mogle pomoći u karijeri. Putovanja i odnosi sa strancima su pod zaštitom zvijezda, a vaše će se kvalitete sve više cijeniti.

Jarac

Obaveze će od vas zahtijevati pojačani psihički napor. Mogli biste napredovati, ali će vas neko neprimjetno kočiti. Nemilice ćete trošiti energiju pa se pripazite sklonosti stresu, jer će se nepovoljno odraziti na vaše zdravlje i formu. Ako na poslu imate nesređene odnose s kolegom, mogli biste se posvađati pa pomiriti.

Vodolija

Češće ćete putovati, bilo privatno ili poslovno te imati kvalitetniju komunikaciju s okolinom. Pružiće vam se nove prilike na tim poljima, koje ne biste smjeli propustiti zbog nesigurnosti. Bilo da je riječ o osvajanju nečijeg srca ili poslovnim poduhvatima, ne zamarajte se planiranjem. Spontani pristup polučiće izvrsne rezultate.

Ribe

Izbjegavajte pritisak, žurbu i obavljanje poslova u poslednji trenutak. Smanjite troškove na razumnu mjeru. Novčanu krizu prebrodite brižljivim planiranjem rashoda. Ukoliko imate nekretninu za prodaju, mogli biste naići na dobrog Kupca i primiti kaparu. Zdravlje vam je osjetljivo, treba vam odmor i puno tekućine.

Izvor: minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/dnevni-horoskop-za-28-05-2015/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])