Dnevni horoskop za 27.05.2015.

Objavljeno: 27. 5. 2015 u 09:11h

Pročitajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

Ovan

Novi poslovi ili saradnici promijeniće dosadašnji način rada. Možda ćete se morati prilagoditi ili iznova u nečem dokazivati. Nećete moći izbjeći obavljanje poslova koji nisu povezani s vašom strukom. Promjene ćete unijeti i u svoj dom. Riješićete se starih stvari i komada namještaja te svom kućnom okruženju podariti novi izgled.

Bik

Spretno i brzo ispunjavaćete radne zadatke. Izvući ćete korist iz jednog razgovora, baš u trenutku kada zaključite da je sve krenulo nizbrdo. Slobodnima bi se mogao dogoditi pozitivan preokret, naročito ako su već uspostavili prijateljski kontakt sa simpatijom. U razgovoru ćete shvatiti da imate mnogo toga zajedničkog.

Blizanci

Simpatija budi u vama emocije, ali intuitivno osjećate da je pametnije držati odstojanje. Trebaće vam vremena da u drugu stranu steknete više povjerenja. Budite oprezni u radu sa strankama, brojkama i povjerljivim dokumentima. Promjena u životu jednog od roditelja biće vam povod za zabrinutost pa ćete se teže koncentrisati na posao.

Rak

Imate dovoljno snage i energije za uspješno prevazilaženje prepreka. Djelovaćete s više samopouzdanja i s manje napora dovršavati zadatke. Zabavljaće vas upoznavanje novih ljudi. Ipak, budite malo oprezniji i nemojte uzimati zdravo za gotovo sve što od nekoga čujete.

Lav

Bićete u stisci s vremenom. Morate istovremeno voditi računa o različitim stvarima pa biste mogli previdjeti ono najbitnije. Pravovremeno dogovorite ili odgodite večernji izlazak, kako ne bi bilo nesporazuma. Odnos s bračnim partnerom sve je bolji, ujediniće vas zajednički ciljevi. Više ćete se oslanjati jedno na drugo.

Djevica

S partnerom ćete razgovarati o osjetljivim temama, čak otkriti neke svoje tajne ili skrivene osjećaje. Druga će se strana iskreno truditi ne bi li vam ugodila i ispunila vaša očekivanja. Uživaćete u susretima s prijateljima i poznanicima. Moguća je ponuda za zanimljiv honorarni posao koji nudi dobru zaradu.

Vaga

Neki će vas ljudi razočarati. Umjesto da vam pruže podršku, kolege na koje ste računali počeće se pravdati raznim izgovorima, što će vas razočarati. Čuvajte se zaljubljivanja u osobu koja nije raskrstila sa svojim partnerom. Mogli bi biti kasno kad shvatite da ste nekome samo bili samo utjeha.

Škorpija

Pronicljivost i dobro snalaženje u teškoćama pomoći će vam da iskažete smjelost. U raspravama ćete sagovornike pobjeđivati svojom odličnom logičkom procjenom. Ako ste odnedavno u ljubavnoj vezi, ne razgovarajte s partnerom o prošlosti i bivšoj simpatiji – prepustite se novom zagrljaju i uživajte.

Strijelac

Vaš nastup i rezultati rada naći će se pod lupom javnosti. Ne dopustite da vas to učini nesigurnima, čak iako vas nečija kritika uvrijedi. Otvoreno razgovarajte s onima čije vam se ponašanje ne sviđa i koji vas dovode u neugodnu situaciju. Dan je odličan za nove početke, pomirenje, polaganje ispita i putovanja.

Jarac

Moći ćete se pohvaliti iznimnom oštroumnošću i darom govora. Očekuju vas iznenadni susreti, ugodni telefonski razgovori ili romantična ponuda koja će raspiriti maštanja. Znatiželja vas vuče u neizvjesnu pustolovinu s nepredvidivom osobom, a s druge strane žudite za sigurnošću. Na kraju, ipak će prevagnuti ovo drugo.

Vodolija

Budete li i govorili jedno, a radili drugo, nećete ostaviti dobar utisak. Izbjegavajte davanje obećanja koja ne stižete ispuniti. Slobodni bi se mogli naći u vezi s osobom koja im neće ulijevati sigurnost. Možda je to samo subjektivan osjećaj zato što previše očekujete od druge strane. Treba vam vremena da se bolje upoznate.

Ribe

Provjeravajte tačnost i vjerodostojnost informacija. Mogli bi vam promaknuti detalji koji utiču na uspjeh poslovnih odluka. Mnogo vremena provodićete u razgovorima s partnerom, ulaziti u intimu svojih rođaka i prijatelja te površno suditi o njima. Partner će vam prigovoriti da ste naporni i da vam je teško udovoljiti.

Izvor: minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/dnevni-horoskop-za-27-05-2015/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])