Dnevni horoskop za 26.05.2015.

Objavljeno: 26. 5. 2015 u 09:08h

Pročitajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

Ovan

Okolnosti koje su vas do juče zabrinjavale više vam neće izgledati nerješive. Bićete komunikativni, otvoreni prema novim iskustvima i nećete se lišavati baš nikakvog užitka. Osvajaćete šarmom i privlačnim izgledom te zanimljivim stilom oblačenja. Mnogi od vas biće oduševljeni rezultatima novog režima ishrane.

Bik

Na vaš ljubavni život podsticajno će djelovati planete koje će vas otvoriti emocijama. Živjećete intenzivno, uživati u dodirima, pogledima i svemu što ljubav čini dragocjenom. Ako je vaša veza u krizi, shvatićete šta je tome bio uzrok i postati sigurniji u svoje želje. U jednoj spontanoj situaciji riješićete krupan problem.

Blizanci

Porodični život moraćete uskladiti s porastom broja poslovnih obaveza. Ipak, djelovanje na obje strane moglo bi vas iscrpiti. U poslovnoj komunikaciji nailazićete na teškoće, a pogodiće vas i izostanak podrške bliskih kolega. Ne obazirite se nego se oslonite isključivo na sebe. Manje zdravstvene tegobe uzrokovaće loša probava.

Rak

Splet okolnosti pokazaće vam da se isplati ulagati u ljude, izlaziti im ususret i pomagati. Prijateljstva, preporuke i poznanstva imaće značaja u ostvarivanju ciljeva. Nećete imati razloga požaliti se na partnera. Osjećaj da vas poštuje i uvažava važniji vam je od svega. Blizak prijatelj pruža vam veliku podršku.

Lav

Planete upućuju na ambicije. Istraživaćete profitabilnost novih poslova i usavršavati postojeće znanje. Sastanci, poslovni pregovori i putovanja će se intenzivirati. Kupovaćete, prodavati i mnogo vremena potrošiti na sređivanje poslovne dokumentacije. Slobodne očekuje ugodan izlazak s osobom suprotnog pola.

Djevica

Bilo da je riječ o tekućim obavezama ili privatnim odnosima, spretno ćete rješavati probleme. Zahvaljujući snalažljivosti, dokazaćete se u mnogim situacijama. U nekim trenucima osjećaćete se ranjivo i umorno, ali to je samo uticaj Mjeseca u vašem znaku koji vas čini preosjetljivima na vanjske stimulanse.

Vaga

Pred vama su obaveze koje donose povećanu odgovornost. Promjene u životima vaših najbližih odraziće se i na vaš životni ritam. Mogli biste se nečeg odricati ili žrtvovati da bi njima bilo bolje. Svoje ćete želje i potrebe potisnuti i zbog toga osjećati jačanje unutrašnjeg nezadovoljstva. Nemojte sami ponijeti sav teret na svojim leđima.

Škorpija

Obavljaćete nekoliko poslova istovremeno, ali se nećete dugo zadržavati na jednom mjestu. Neke ćete dovršavati, druge započinjati, a o trećima intenzivno razmišljati. Nećete prihvatati raskid veze ili odbijanje. Energično ćete uvjeravati partnera u svoju ljubav, dajući mu do znanja da ga volite.

Strijelac

Posao rasporedite tako da ne dođete u škripac s vremenom. Ukoliko imate problema s ljubavnim partnerom, možda je uzrok vaša prezaposlenost. Pronađite više vremena za zajedničke trenutke. Misli će vam se učestalo vraćati jednoj osobi ili situaciji. Nešto što vam se dogodilo prošlih dana ne izlazi vam iz glave.

Jarac

Planetarni uticaji omogućiće da proširite duhovne i profesionalne spoznaje, nešto naučite ili zaključite. Trenuci besposlenosti biće rijetki – znaćete uposliti svoje ruke ili misli. Uspješno ćete učiti, trgovati i komunicirati s ljudima. Mogli biste dobiti pozivnicu za svečani prijem ili nečije vjenčanje.

Vodolija

Nećete biti raspoloženi za druženje i razgovore. Bližnji će primijetiti u kakvom ste raspoloženju pa će vas pustiti na miru. U večernjim satima vratiće vam se dobro raspoloženje pa nemojte pridavati prevelik značaj tmurnim mislima. Dobićete dobre vijesti vezane za odobrenje zajma ili rješavanje problematike nasljedstva.

Ribe

Osjećaćete da je kucnuo trenutak da riješite problematične situacije i odnose. Ipak, problemi se neće riješiti preko noći i provodićete mnogo vremena razmišljajući o tome šta i kako uraditi. Ma koliko se trudili da neke stvari odbacite ili ostavite po strani, to vam neće poći za rukom. Sve dok ih ne riješite, nećete se smiriti.

Izvor: minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/dnevni-horoskop-za-26-05-2015/||claudebot