Bikovima najvažnije da zadrže ono šta je njihovo, Škorpijama da dobiju šta žele

Objavljeno: 25. 5. 2015 u 14:27h

Svi dijelimo težnju prema nekim osnovnim ljudskim pravima poput prava na slobodu govora ili jednakost, ali je iznenađujuće kako pojedinci različito vrednuju pojedina prava, zavisno o horoskopskom znaku.

Ovan

Najvažnije im je da svako može biti ono što jest i mrze pretvaranja.

Ovnovi cijene individualnost, nezavisnost i potrebu da budu ono što jesu. Ni nadređeni, ni ljubavnik im nikad ne smije govoriti što bi trebali raditi ili kako se ponašati u određenim situacijama. Ovnovi su najnezadovoljniji ako su prisiljeni uklopiti se u neke norme. Žele da ih se voli onakve kakvi jesu i ne pristaju na kompromise. Njihov moto je: BITI!

Bik

Najvažnije im je zadržati ono što im pripada.

Bikovi naporno rade na svakom poslu kojeg se prihvate. Kada nešto postignu i ostvare, to ne žele ni s kim podijeliti. Najvažnije im je pravo na posjedovanje. Praktičan su i prizeman znak, te zbog toga odlični radnici. Nisu pohlepni, ako se bore za svoje pravo, bore se i za pravo svojih kolega, ali kada jednom steknu nešto u materijalnom smislu smatraju kako imaju potpuno i isključivo pravo na to. Svojih stvari se nikad ne odriču, ni zbog kakvih ciljeva, pa ni zbog ljubavi. Njihov moto je: IMATI!

Blizanci

Najvažnija im je sloboda mišljenja.

Njihov briljantni um im je put za svijet. U svojim mislima mogu otići gdje god požele, ali blizanci se vole kretati svojom brzinom i intenzitetom. Ideje su im čarobne. Kaže li im neko kako previše razmišljaju, kako bi trebali biti praktičniji ili krivo gledaju na neku stvar, smrtno će se uvrijediti. Njihov moto je: MISLITI!

Rak

Najvažnija im je osjetiti njihove osjećaje.

Rakovi su zabavni i zaigrani izvana, ali nježni iznutra. Njihovi osjećaji su privatni i rijetko će vam priznati ili razgovarati o njima. Ali su intenzivni. Najdraže im je kada mogu uživati u punoći svojih osjećaja. Njihov moto je: OSJEĆATI!

Lav

Najvažnije im je mogućnost da se pokažu u najboljem svjetlu.

Lavovi su najdivnija, najhrabrija i najsnažnija stvorenja na zemlji. Ali moraju imati mogućnost to pokazati i drugima. Mrze socijalna prava i vrlo im je važno da im niko ne oduzima njihov luksuz. Uvijek moraju biti u centru pažnje, a najžešće bi se borili kada bi im neko zabranio pravo na pokazivanje. Njihov moto je: ŽELJETI!

Djevica

Djevice su analitičari solarnog sistema. Sposobni su primijetiti i najsitnije detalje, pa im je vrlo važno da se baš njima da pravo da donesu konačnu odluku. Bore se za slobodu mišljenja, ali im je najvažnije prikupiti mnogo podataka, po mogućnosti od različitih izvora. Njihov moto je: ANALIZIRATI!

Vaga

Najvažnije im je ugoditi drugima i sebi.

Ravnoteža ideja je prema vagama idealno stanje. Vagama je neophodno pravo da upravo one odlučuju što je najbolje. Mada nikad ne pretjeruju. Koliko se bore za sebe, bore se i za druge. Svako područje života im je bitno: i posao i karijera i porodica. Njihov moto je: POSTIĆI RAVNOTEŽU!

Škorpija

Najvažnije im je dobiti ono šta i koga žele.

Škorpioni su najizdržljiviji znak zodijaka. Oni točno znaju šta žele i mogu podnijeti dosta toga kako bi to dobili. Misle kako zaslužuju upravo to i ako baš to nemaju ne mogu biti potpuno sretni. Njihov moto je: ZASLUŽITI!

Strijelac

Najvažnije im je istražiti i vidjeti cijelu sliku.

Strijelci su obično spontani i rade ono što žele. Njima je vrlo važno zabaviti se. Ne vole ozbiljne teme, a u svaku situaciju pokušavaju unijeti humor. Ipak, sposobni su vidjeti dalje od drugih. Njihov moto je: VIDJETI

Jarac

Najvažnije im je pravo da od limuna mogu napraviti limunadu.

Oni imaju moć iskoristiti i pronaći svrhu u svemu oko sebe. Važno im je da mogu vjerovati u ono što su odlučili vjerovati i izabrati ono što misle da mogu izabrati. Nije im uvijek lako, ali nikad se ne predaju. Njihov moto je: POPRAVITI!

Vodolija

Najvažnija im je sloboda, ali za sve.

Oni su originalni i pragmatični humanitarci. Često znaju šokirati, ali i osvijetliti, inspirisati, poučiti, naučiti, objasniti i shvatiti. Bore se za sve vrste sloboda, nikad nikoga ne osuđuju. Njihov moto je : ZNATI!

Ribe

Najvažnije im je pravo da slijede svoje snove.

Ribe cijene i zahtijevaju slobodu misli i govora. Vizionari su i vrlo im je važno da mogu slijediti ono u šta vjeruju. Oduzmite im vjeru i to je kao da ste ribu stavili na suho. Ribe vole vjerovati kako smo svi na istoj strani. Njihov moto je: VJEROVATI!

Izvor: 24sata.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/bikovima-najvaznije-da-zadrze-ono-sta-je-njihovo-skorpijama-da-dobiju-sta-zele/||claudebot