Dnevni horoskop za 24.05.2015.

Objavljeno: 24. 5. 2015 u 10:40h

Ovan

Trudićete se da što prije obavite obaveze kako biste slobodno vrijeme posvetili druženju i prijateljima koje niste dugo vidjeli. Okolini će se svidjeti vaš smisao za humor pa pustite mašti na volju i prepustite se igri zavođenja. Ako ste slobodni, prepustite se promjenama. Iznenađenja su na pomolu!

Bik

Mnogo toga neće se odvijati prema planu, ali vas to neće uznemiravati. Vodite više računa o potrebama bližnjih. Ako ste u vezi, predstoji vam razgovor. Zaista bi pomoglo ako biste porazgovarali s partnerom ne samo o tekućim, svakodnevnim planovima, nego i o tome što vas u životu uopšteno čini nezadovoljnima.

Blizanci

Popustiće pritisci kojima ste bili izloženi pa ćete se osjećati opuštenije i mirnije. Višak slobodnog vremena provodićete u društvu prijatelja i rođaka. Za vas će biti zainteresovana osoba koja će se predstavljati kao prijatelj. Sviđaćete joj se, ali će o tome šutjeti. Ako su simpatije obostrane, možda biste vi trebali biti inicijator susreta.

Rak

Ne računajte previše na nečiju obećanu pomoć. Pouzdajte se u sebe, o čemu god se radilo. Žudite za promjenama i uzbuđenjima. Vaša očekivanja biće ispunjena ako dan odlučite provesti na obližnjem izletištu ili na mjestima na kojima se kreće mnogo ljudi. Planirate li izlazak udvoje, predložite večeru u romantičnom restoranu.

Lav

Bićete puni inicijative i željni da nešto promijenite. Shvatićete koja područja života treba očistiti od problema i negativnih ljudi. Ipak, bitno je da ne počnete raditi sve odjednom, jer je moguć gubitak energije. Dakle, samo polako i organizovano. Odazovite se pozivu prijatelja na izlazak – odlično ćete se zabaviti!

Djevica

Ako vas prijatelji budu nagovarali na izlazak, nećete pristati. Više će vam odgovarati osamljivanje, slušanje muzike i izbjegavanje obaveza. Mladi će radi toga biti izloženi roditeljskim kritikama, a oni u braku partnerovim. Uprkos trzavicama, ljubavna zbivanja biće pozitivna. Ipak, zbog lošeg raspoloženja to uopšte nećete primjećivati.

Vaga

Planete vam pomažu u sređivanju problematičnih situacija. Biće vam jasni uzroci čudnog i prevrtljivog partnerovog ponašanja pa ćete mu pružiti novu priliku i početi ispočetka. Bez obzira na vremenske prilike nemojte dan provesti u kući. Družite se s prijateljima ili zajednički otiđite u bioskop ili pozorište.

Škorpija

Ne upuštajte se u rasprave, jer nećete biti objektivni. Nećete imati dovoljno energije za ostvarivanje svih planova pa nemojte na sebe preuzimati veće obaveze, jer nećete imati snage i volje za njih. Vodite računa o zdravlju. Bićete neoprezni pa su moguće ozljede, posebno kod onih koji rade fizičke poslove.

Strijelac

Najradije biste satima sjedili na internetu ili se družili s prijateljima. Ipak, obaveze vam neće dopustiti da se tim aktivnostima posvetite u željenoj mjeri. Osjećaj odgovornosti biće istaknut pa ćete se uspjeti disciplinovati i odraditi što se od vas očekuje. Samci će se dvoumiti između dvije osobe – pazite šta ćete na kraju odlučiti!

Jarac

Pomažete drugima i to činite krajnje nesebično. Ipak, pritom vas može zaboljeti činjenica da se vama nema ko naći pri ruci. Možda ste o sebi stvorili sliku čvrste osobe pa se drugi previše oslanjanju na vas. Neka vam ova nedjelja bude malo drugačija. Ako je redovno provodite kod kuće ili rodbine, napravite izuzetak. Izađite negdje!

Vodolija

Dnevni raspored neće se odvijati prema planu. Bićete neorganizovani i primati se ukoštac s više obaveza odjednom. Usporite, sve ćete stići obaviti. Što više budete razgovarati s bližnjima, to ćete se bolje osjećati. Na taj način izbacićete negativne osjećaje i shvatiti da je tako bolje nego da ste ih potiskivali.

Ribe

Ne sumnjajte u nečije osjećaje. Uvjerićete se da druga strana misli ozbiljno, iako će svoje namjere izraziti dosta neuvjerljivo. Priuštite sebi izležavanje u krevetu. Dan je kao stvoren za odmor i neka vas radi toga ne grize savjest.

Izvor: Minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/dnevni-horoskop-za-24-05-2015/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])